Logitech a anuntat mouseul G9X si tastatura G105 pentru gameri

 Logitech a anuntat mouseul G9X si tastatura G105 pentru gameri

   Gamerii asteapta cu nerabdare Call of Duty: Modern Warfare 3 poate doresc sa arunce o privire la perifericele lansate de Logitech, mouse-ul G9x si tastatura G105, care poarta logo-ul viitorului first-person shooter(FPS) de la Activision.
   Mouse-ul G9x dispune de un senzor laser, o roata scroll dual-mode , dpi ajustabil( de la 200 la 5700 dpi), greutate reglabila (pot fi adaugate pâna la 28 de grame), mânere interschimbabile, memorie integrata pentru stocarea de pâna la cinci profile si conectivitate USB.
   Tastatura pentru gameri G105 vine cu LED-uri verzi pentru vedere nocturna , sase taste G programabile (fiecare cu trei moduri), on-the-fly macro recording, control al volumului prin one-touch si redarea fisierelor media, moduri de jocuri si afisare desktop, precum si un port USB.
   Mouse-ul laser G9x si tastatura gaming G105 costa amandoua 79.99 dolari, mouse-ul avand 3 ani garantie si tastatura doar unul.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.