Monster Energy a dezvăluit din greșeală logo-ul Call of Duty: Modern Warfare 3

 Monster Energy a dezvăluit din greșeală logo-ul Call of Duty: Modern Warfare 3

Anul acesta, jocul Call of Duty este așteptat cu mare interes de fanii seriei, dar și de cei care vor să vadă cum se va descurca Activision după preluarea de către Microsoft. Însă, înainte de a fi anunțat oficial, logo-ul jocului a apărut pe internet în cel mai neașteptat mod: pe spatele unei cutii de băuturi energizante Monster. Call of Duty are o colaborare de lungă durată cu Monster Energy, oferind bonusuri precum XP dublu celor care cumpără o doză.

Un utilizator de Twitter, cu numele @algebra_sloth, a postat o imagine cu o cutie de Monster pe care se vede clar logo-ul Call of Duty: Modern Warfare 3.

Logo-ul folosește cifra romană III și îl are în prim-plan pe Captain Price, unul dintre personajele principale ale seriei. Celălalt personaj din imagine este presupus a fi Makarov, unul dintre antagoniștii jocului. Activision a declarat că va dezvălui oficial jocul luna viitoare, ca parte a sezonului 5 din Call of Duty: Modern Warfare 2 și Warzone 2.

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.