Red Dead Redemption sosește pe PS4 luna aceasta, dar nu te aștepta la o grafică nouă

 Red Dead Redemption sosește pe PS4 luna aceasta, dar nu te aștepta la o grafică nouă

Red Dead Redemption, unul dintre cele mai apreciate jocuri din toate timpurile, va fi lansat pe PS4 luna aceasta. Dar nu vă așteptați la o versiune îmbunătățită sau remasterizată a jocului original, ci doar la o portare realizată de Double Eleven Studios.

Red Dead Redemption este un joc de acțiune-aventură cu tematică western, dezvoltat de Rockstar San Diego și publicat de Rockstar Games și este practic continuarea lui Red Dead Redemption 2. Acesta fost un succes comercial, vânzând peste 23 de milioane de exemplare și câștigând numeroase premii pentru jocul anului. De asemenea este considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale generației sale și unul dintre cele mai bune jocuri western din toate timpurile. Jocul urmărește povestea lui John Marston, un fost bandit care este forțat să își vâneze foștii camarazi în schimbul libertății sale și a familiei sale.

Jocul va include și o expansiune numită Undead Nightmare, care aduce zombi în lumea Red Dead. Această expansiune are o poveste separată, în care Marston trebuie să găsească un leac pentru o plagă care a transformat oamenii și animalele în monștri. Expansiunea adaugă noi arme, misiuni, personaje și provocări pentru jucători.

Data de lansare Red Dead Redemption

Red Dead Redemption va fi disponibil pe Nintendo Switch și PS4 (compatibil cu PS5) începând cu 17 august 2023. Lansarea va include atât jocul original, cât și expansiunea Undead Nightmare, dar nu va include modul multiplayer. Versiunea digitală a jocului va costa 49.99 dolari, iar o versiune fizică va fi disponibilă pe 13 octombrie 20232.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.