Noi informații despre Red Dead Redemption 2

 Noi informații despre Red Dead Redemption 2

Săptămâna trecută, Rockstar anunța data de lansare pentru Red Dead Redemption 2, iar acum, la scurt timp după acel anunț, au apărut primele scurgeri de informații despre joc.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Online

Potrivit informațiilor, Red Dead Redemption 2 Online va dispune de trei moduri de joc diferite, Battle Royale, Revive and Survive și Money Grab.

Battle Royale

Cu siguranță știți cu toții ce este modul Battle Royale (PUGB, H1Z1, etc.), toți playerii cad pe o hartă, caută arme și diferite iteme și luptă până când rămâne doar un singur supraviețuitor sau o singură echipă. Cu siguranță acest mod de joc va fi unul destul de interesant în lumea Red Dead Redemption.

Revive and Survive

Acest mod de joc îl regăsim în Grand Theft Auto 5, unde două echipe luptă între ele iar modul revive vă permite pentru o perioadă limitată de timp să vă ajutați colegii doborâți înainte de a fi eliminați complet din joc.


Money Grab

Money Grab este un mod pe echipe, unde jucătorii vor trebui să adune cât mai mulți bani dintr-o locație centrală a hărții și să îi depoziteze în baza echipei din care face parte.

Pe lângă aceste moduri, Red Dead Redemption 2 va introduce noi caracteristici. Veți putea călători în diferite locații, printre care și Armadillo și Ridgewood, acestea fiind populate cu diferite NPC-uri, proprietari de magazine, magazine de arme și brokeri. De asemenea, puteți juca și jocuri de noroc unde puteți risca totul pentru câștiguri masive.

Vă amintesc că Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018 și va fi disponibil pe Xbox One și PlayStation 4.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.