Spider-Man 2: un nou trailer ne arată un New York mai mare și mai frumos

 Spider-Man 2: un nou trailer ne arată un New York mai mare și mai frumos

Spider-Man 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri de pe PlayStation 5, și după ce am văzut noul trailer prezentat la State of Play, suntem și mai entuziasmați. Trailerul ne oferă o privire mai detaliată asupra lumii deschise a jocului, a gameplay-ului inovator și a personajelor principale: Peter Parker și Miles Morales.

În Spider-Man 2, New York-ul este aproape dublat ca mărime, cuprinzând acum și zone din Queens și Brooklyn, cu monumente iconice și activități variate. Jucătorii vor putea explora orașul cu viteze uluitoare, folosindu-se de aripile de pânză, care se pot combina cu balansul tradițional pe pânze de păianjen.

De asemenea, jucătorii vor putea schimba între Peter și Miles, aproape instantaneu, datorită puterii consolei PlayStation 5. Ambele personaje sunt importante pentru povestea jocului, și fiecare va avea propriile sale misiuni secundare și povești de descoperit în oraș. De exemplu, Miles va putea ajuta studenții de la Brooklyn Visions, iar Peter va putea accepta noi cereri de ajutor prin aplicația Friendly Neighborhood Spider-Man. Jucătorii vor putea chiar să aleagă cu care dintre cei doi Spider-Man vor să facă anumite activități.

Spider-Man 2 nu va fi doar o plimbare prin oraș, ci și o luptă împotriva unor răufăcători periculoși, cum ar fi Kraven the Hunter și monstruosul Venom. Ei vor pune la încercare eroii noștri, relațiile lor și locul pe care îl numesc acasă. Dar ei nu sunt singurii doi răufăcători care provoacă probleme în oraș. Spider-Manii noștri vor trebui să fie mai buni împreună pentru a-i opri, folosindu-se de multe abilități, gadgeturi și stiluri noi de luptă.

De asemenea, vor fi disponibile 65 de costume, care includ designuri originale noi și costume din filme și benzi desenate. Așadar, jucătorii vor avea o garderobă vastă de costume cu care se vor putea echipa în Spider-Man 2. Jocul va fi lansat pe 20 Octombrie si va fi disponibil exclusiv pe PlayStation 5.

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.