Noul story trailer din Marvel Spider-Man 2: detalii și informații

 Noul story trailer din Marvel Spider-Man 2: detalii și informații

Marvel Spider-Man 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru PlayStation 5, continuând povestea începută în Marvel Spider-Man (2018) și Marvel Spider-Man: Miles Morales (2020). Dezvoltat de Insomniac Games în colaborare cu Marvel Games și PlayStation, jocul va fi lansat în luna octombrie a acestui an și va aduce noi provocări și aventuri pentru Peter Parker și Miles Morales.

Ce aflam din noul trailer Spider-Man 2?

Trailerul prezintă o scurtă introducere a situației în care se află cei doi eroi, care își împart responsabilitatea de a proteja New York-ul de diverse amenințări. În timp ce Peter Parker se reîntâlnește cu cel mai bun prieten al său, Harry Osborne, care se întoarce în viața sa după o lungă absență, Miles Morales încearcă să își construiască un viitor după terminarea liceului.

Însă lucrurile se complică atunci când apare un nou inamic misterios, care pare să aibă legătură cu Venom, o creatură extraterestră care se atașează de gazde umane și le amplifică puterile, dar și agresivitatea. Venom este cunoscut pentru faptul că a fost odată atașat de Peter Parker, dar acesta a reușit să scape de el. În trailer, auzim o voce sinistră care spune: “Vom vindeca lumea. Vom face tot ce este necesar. Vom fi un singur organism. Vom fi… Venom”.

Trailerul se încheie cu o scenă în care cei doi Spider-Men se confruntă cu Venom într-un depozit întunecat, iar acesta îi atacă cu tentaculele sale negre. Se sugerează că Venom ar putea fi controlat de cineva din umbră, posibil un alt personaj iconic din universul Spider-Man.

Cine este Harry Osborne?

Harry Osborne este un personaj important în universul Spider-Man, fiind cel mai bun prieten al lui Peter Parker și fiul lui Norman Osborne, liderul corporației Oscorp.

În primul joc Spider-Man (2018), aflăm că Harry Osborne a plecat în Europa pentru a studia, dar în realitate suferă de o boală genetică gravă, moștenită de la mama sa. Tatăl său, Norman Osborne, încearcă să îl salveze prin intermediul unui experiment cu un simbiot, o creatură extraterestră care se atașează de gazde umane și le amplifică puterile, dar și agresivitatea.

La finalul jocului, vedem că Harry este ținut într-o capsulă plină cu lichid verde, în care simbiotul îl menține în viață. Norman îi vorbește fiului său și îi spune că nu va renunța la el. Simbiotul reacționează la vocea lui Norman și își arată tentaculele negre.

De asemenea, în Spider-Man: Miles Morales (2020), aflăm că Harry este în continuare în comă indusă de simbiot, dar că starea sa se deteriorează. Norman îl angajează pe Curt Connors, un fost om de știință de la Oscorp care a devenit Lizard, un monstru reptilian, pentru a găsi un leac pentru Harry. Connors îi spune lui Norman că singura soluție este să scoată simbiotul din corpul lui Harry, dar Norman refuză, deoarece simbiotul este singurul lucru care îl ține în viață. De aici trageți voi singuri concluziile cu privire la legătura dintre Venom și Harry Osborne.

Marvel Spider-Man 2 este un joc foarte așteptat de fanii Marvel și de iubitorii de jocuri de acțiune și aventură. Jocul va fi lansat pe 20 octombrie, exclusiv pentru PlayStation 5.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] Spider-Man 2: un nou trailer ne arată un New York mai mare și mai frumos De Ce Să Vezi Filmul „Virgin la 40 de Ani” în 2023? Red Dead Redemption sosește pe PS4 luna aceasta, dar nu te aștepta la o grafică nouă Monster Energy a dezvăluit din greșeală logo-ul Call of Duty: Modern Warfare 3 Noul story trailer din Marvel Spider-Man 2: detalii și informații […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.