Cele mai aşteptate jocuri pentru PC din anul 2016

 Cele mai aşteptate jocuri pentru PC din anul 2016

Mai este foarte, foarte puţin până când vom trece în noul an, aşa că m-am gândit să fac un articol cu cele mai aşteptate jocuri pentru PC care vor apărea în anul 2016. Nu voi face un top, dar cu siguranţă primele enumerate vor fi titlurile pe care abia aştept să le joc în 2016.

Tom Clancy’s The Division – Data de lansare: 8 Martie 2016

Tom Clancy’s The Division sau pur şi simplu The Division este un tactical shooter dezvoltat de Ubisoft Massive şi publicat de Ubisoft. Deşi trebuia să fie lansat în toamna acestui an, acesta a fost amânat până pe data de 8 martie 2016.

Acţiunea jocului se va petrece în Statele Unite ale Americii unde un virus răspândit prin bacnote şi hrană chiar înainte de 23 noiembrie, ziua cunoscută ca şi „Black Friday” pune la pământ întreaga Americă. Totul scapă de sub control în doar câteva zile, făcând numeroase victime în rândul civililor. Serviciile de bază ale statului cad rând pe rând iar accesul la apă potabilă şi mâncare devine aproape imposibil.Mafia III

Începând cu primul titlu lansat în anul 2002 care prezenta povestea lui Tommy Angelo apoi în 2010, Mafia 2, această serie a reuşit să mă facă să aştept cu nerăbdare următorul titlu. Iată că am ajuns şi aici, cei de la 2K împreună cu cei de la Hangar 13 au anunţat lansarea noului titlu Mafia 3.

Acțiunea jocului se va petrece în New Orleans în anii 1960 iar jucătorul va prelua rolul lui Lincoln Clay, un veteran al războiului din Vietnam. Mafia italiană controlează jocurile de noroc, droguri, prostituție în timp ce poliția și politicienii corupți își umplu buzunarele cu venituri ilegale.


Far Cry Primal – Data de lansare: 23 Februarie 2016

Far Cry Primal este un joc video de acţiune-aventură dezvoltat de Ubisoft Montreal, publicat de Ubisoft şi este al cincilea joc din seria Far Cry.

Acţiunea jocului va avea loc în epoca de piatră iar jucătorii vor lua rolul lui Takkar, care îşi va începe aventura ca un simplu vânător neînarmat urmând ca pe parcursul jocului să devină liderul unui trib.

For Honor

For Honor, o nouă surpriză făcută de Ubisoft la Electronic Entertainment Expo 2015. Acest joc dezvoltat de Ubisoft Montreal pune jucătorii în pielea unor luptători istorici precum cavaleri medievali, samurai sau vikingi, fiecare având propriile arme şi abilităţi speciale.

Jocul va dispune de diferite moduri multiplayer competitive ce vor suporta până la opt jucători care se vor lupta cor la corp cu diferite săbii sau topoare. De asemenea, echipele vor fi împărţite în mod egal, iar la începerea meciului se vor alătura numeroşi luptători AI.Need For Speed

Nu cred că mai are nevoie de nici o prezentare. Titlul cu numărul douăzeci şi doi în seria Need For Speed dezvoltat de Ghost Games şi publicat de Electronic Arts, va fi lansat şi pentru PC în 2016.HITMAN

Hitman este un joc de acţiune-aventură dezvoltat de IO Interactive şi publicat de Square Enix. După trei ani de la lansarea ultimului titlu Hitman (Hitman: Absolution în anul 2012) jucătorii vor putea să preia din nou controlul Agentului 47, un asasin foarte bine instruit.

Jocul încurajează creativitatea jucătorilor, de aceea aceştia au posibilitatea să-şi termine obiectivele în mai multe moduri. De asemenea, modul Contracts va reveni în acest titlu, jucătorii putând creea scenarii şi obiective pe care le va putea partaja cu alţi jucători.

Deus Ex: Mankind Divided

Au trecut 15 ani de la lansarea primului titlu Deus Ex, iar cei de la Square Enix se pregătesc să lanseze în 2016 noul titlu intitulat Dues Ex: Mankind Divided.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands este un tactical-shooter open world dezvoltat de Ubisoft Paris şi publicat de Ubisoft. Acţiunea jocului are loc în Bolivia, unde aici este cel mai mare furnizor de cocaină din lume. Transporturile de droguri sunt controlate de cartelul Santa Blanca, o organizaţie foarte puternică a cărei influenţă a destabilizat regiunea.

Ca urmare, Statele Unite ale Americii trimite aici o unitate de elită pentru operaţiuni speciale numită Ghosts, pentru a distruge şi dezvălui legătura dintre cartelul Santa Blanca şi administraţia locală.Mirror’s Edge Catalyst

Mirror’s Edge Catalyst este un joc de acţiune-aventură dezvoltat de EA DICE şi publicat de Electronic Arts. Cu siguranţă va fi un titlu aşteptat mai ales pentru cei care sunt pasionaţi de parkour.

Acestea au fost câteva dintre cele mai aşteptate jocuri ce vor fi lansate în 2016, dar cu siguranţă ne putem aştepta la noi titluri din seriile Asassin’s Creed, Call of Duty, Battlefield sau de ce nu, noi surprize de la marii producători de jocuri video.

Voi ce titlu aşteptaţi cel mai mult în anul 2016?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.