Chrome a ajuns la 16% cota de piata in luna Septembrie

 Chrome a ajuns la 16% cota de piata in luna Septembrie

Potrivit companiei californiene Net Applications, Google Chrome si-a continuat ascensiunea pe piata browserelor la nivel mondial, reusind sa ajunga la o cota de 16.20% la sfarsitul lunii septembrie. În august browserul Google a depasit 15.51%.

In timp ce Chrome este inca treia, Internet Explorer si Firefox pastrand primul si al doilea loc, dar ambele au cam scazut in ultimul timp. IE a scazut la 54.39%, dupa ce a fost la 55.31% în luna august în timp ce Firefox a ajuns la 22.48% de la 22.57%. Apple Safari s-a descurcat destul de bine, acesta rupand bariera de 5% consolidandu-si locul al patrulea in cursa. Opera a fost la 1,67% in luna septembrie, scaderile sale din luna de dînainte au fost minime(0,01%).

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.