CoD Elite Friday Night Fights va fi lansat maine

 CoD Elite Friday Night Fights va fi lansat maine

   Potrivit programului oficial, prima editie Call of Duty Elite care se numeste Friday Night Fights este setat sa fie lansat mâine.
   Spectacolul va ingloba membri ai Armatei SUA si a Marinei împotriva celorlalti în ceea este numit un meci de razboi din Modern Warfare 3.
   Activision spune: „Produs executiv de Ridley Scott, Tony Scott de la RSA Films si directorul RJ Cutler, Friday Night Fights permite rivalii din viata reala sa-si rezolve diferentele de experienta in Call of Duty prin intermediul bataliilor epice din multiplayerul Call of Duty: Modern Warfare 3″.
   CEO-ul de Publishing de la Activision, Eric Hirshberg a adaugat: „Când lucrezi cu producatorii executivi Ridley Scott si Tony Scott, valorile de productie nu primesc nimic superior. Si comunitatea Call of Duty merita tot ceea ce a realizat. Dorim sa oferim oamenilor noi modalitati de a se conecta cu jocul pe care il iubesc. Despre asta este Call of Duty Elite si Friday Nights Fights este doar începutul”.
   Friday Nights Fights face parte din serviciul premium din abonamentele Elite, care au depasit un milion de vânzari în doar sase zile.
   În ciuda unor probleme, Elite este acum 95 la suta operational, conform cu Activision.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.