Test Drive: Ferrari a fost anuntat

 Test Drive: Ferrari a fost anuntat

   Test Drive: Ferrari va fi lansat în Europa pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360 pe 30 martie, a anuntat distribuitorul Bigben Interactive.
   Nu a aparut niciun gameplay, deci nu stim cine il dezvolta. Cu toate acestea, se zvoneste ca jocul va fi dezvoltat de dezvoltatorul lui For Speed??: Shift, Slightly Mad Studios.
Blimey! Games, pe care Slightly Mad l-a dobândit înapoi în 2009, lucreaza la o licentiere a titlului Ferrari.
Atunci când am intrebat pe forumul No Grip despre statutului jocului în luna august, seful de dezvoltatre al Slightly Mad, Ian Bell a raspuns, „In legatura cu jocul Ferrari, vor aparea în curând cateva vesti foarte interesante”.
   Am cerut studioului din Marea Britanie sa confirme sau sa nege si sa actualizeze atunci când vom primi raspunsul.
   Ultima înregistrare din seria Test Drive, Test Drive: Unlimited 2, a fost publicat de Atari din nou în luna februarie.
   Bigben va distribui jocul în Franta, Benelux si Germania. Planurile de publicare si de distributie pentru Marea Britanie si SUA sunt aproape de a fi confirmate.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.