FIFA STREET – caracteristici

 FIFA STREET – caracteristici

De la creatorii premiati ai francizei EA SPORTS FIFA Fotball, si inspirat din stilurile de fotbal de strada si stele din întreaga lume, FIFA Street este cel mai autentic joc de fotbal de strada facut vreodata. Bucurati-va de o experienta si distractie unica acolo unde în totul, de la mediile jocului pana la muzica este un adevar al sportului si al culturii sale.

Fie ca desfasori o panna dupa alta fara sa transpiri jocul fiind jucat în Amsterdam, sau fizic, stilul luptei-pentru-posesie in care jucatorii concureaza la Londra, fanii se vor bucura de o fidelitate superioara de controlului mingii si capacitatea de reactie mai buna ca niciodata. Plus ca, pentru prima data, pot utiliza abilitati aeriene de a depasi adversarii, un noua mecanica mai sofisticata de joc cu peretele si peste 50 de miscari spectaculoase de îndemânare.

Street Ball Control– Bucurati-va de o fidelitate superioara al controlului mingii si capacitate de reactie mult mai buna decat oricare alta experimentata vreodata. Street Ball Control reproduce atingerile, creativitatea si flerul stelelor aduse pe strazi. Aveti grija la provocarile de a-ti bate -si sa-ti umilesti!- adversarul.

Noi miscari de îndemânare– Peste 50 de noi miscari pe care nu le-ati experimentat niciodata- dublu fata de suma care se gaseste în FIFA 12– care va vor permite sa va invingeti adversarii si arata bine facand asta.

Autenticitate completa– Cel mai autentic joc de fotbal de strada creat vreodata reproduce modul în care jocul este jucat in strada de jucatori de fotbal din toata lumea. Joaca împotriva stelelor si celor mai faimoase cluburi din lume -sau impotriva jucatorilor din viata reala- si concurati in mai mult de 35 de locatii de pe glob.
FIFA Gameplay Engine – Dotat cu motorul critic aclamat al jocului FIFA 12 si revolutionarul Engine Impact Player, FIFA Street ofera un arsenal de stiluri de dribling revolutionare si misacari inselatoare care aprinde luptele unu-la-unu.

Domina Strada– De la locuri de parcare si parcuri la sali de sport si arene pe acoperisuri, FIFA Street va cuprinde medii reci si unice în care lumea joaca fotbalul pe strada. Mai mult de 35 de medii diferite, inclusiv locatii ca Rio de Janeiro, Londra si Amsterdam.

Personalizare completa– Bucurati-va de meciuri personalizabile pentru a reproduce moduri unice de joc, jucand în întreaga lume. Alegeti de la terenuri diferite ca dimensiune, numarul de jucatori si pana la tipuri de joc. Luati provocarea de a efectua miscari inselatoare si panna într-un joc în Amsterdam, meciuri autentice de futsal cu joc fara perete în Spania, sau un concurs fizic de 5vs5 cu pozitiile jucatorilor setate în Marea Britanie.

EA SPORTS Football Club – FIFA Street va fi conectat la EA SPORTS Football Club, deci de la prima privire, va contribui la identitatea dumneavoastra in Football Club.
Alte moduri si caracteristici on-line vor fi dezvaluite în lunile urmatoare.


HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • Va fi disponibil si pentru pc ?

    • Din spusele EA se pare că va fi disponibil doar pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 , o zi bună !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.