Fifa 2012 va fi lansat în septembrie

 Fifa 2012 va fi lansat în septembrie

După 2 ani de perfecţionare, noul `Player Impact Engine` redă mişcări reale la fiecare interacţiune din teren. Experimentează o varietate infinită de rezultate naturale şi credibile la fiecare contact al jucătorilor! Aceştia au fost înzestraţi cu conştiinţă de sine şi aptitudini, astfel, ei pot lua decizii bazate pe propriile skill-uri dar şi pe punctele forte şi atributele colegilor de echipă.


Apărarea este mult mai tactică prin importanţa acordată atât poziţionării cât şi interceptării paselor. De asemenea, tactica şi sincronizarea sunt cruciale în Fifa 12. Noul `Player Impact Engine` va analiza fiecare contact dintre jucători, precum forţa coleziunilor şi impactul acestora pentru a detecta rănile reale.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • Placa video este integrata de 700 MB si biti doar 32, sper sa ruleze bine macar la 800×640.

  • […] 50 de noi miscari pe care nu le-ati experimentat niciodata- dublu fata de suma care se gaseste în FIFA 12- care va vor permite sa va invingeti adversarii si arata bine facand asta. […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.