Saints Row: The Third

 Saints Row: The Third

Cu multi ani dupa ce si-au insusit Stilwater Third Street, Saints au trecut de la banda de strada la nume de produse care se gasesc si in casele noastre cum ar fi adidasi Saints, energizante Saints si papusi cu capul ca un balon Johnny Gat pot fi cumparate de la un magazin din apropierea ta.

The Saints sunt regii Stilwater-ului dar actiunile lor nu au trecut neobservate. The Syndicate o legendara familie de criminali cu afaceri si inselatorii pe tot globul, si-a indreptat atentia catre Saints incepand sa le ceara acestora tribut. Refuzand sa se supuna Syndicate-ului, duci lupta in alt oras la un alt nivel jucand cele mai extraordinare scenarii vazute vreodata.Saints Row: The Third va fi lansat pe 15 noiembrie 2011 si va fi disponibil pe PC, PS3 si Xbox 360.

Cerinte de sistem minime Saints Row: The Third

*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor: Core 2 Duo E6400 2.13GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
*Memory Ram: 2 GB
*Hard Disk Space: 16 GB
*Video: GeForce GTS 250 / Radeon HD 5670 512MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network : Broadband Internet Connection
*Keyboard / Mouse

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.