Converterul Google HTML devine plugin Flash Pro

 Converterul Google HTML devine plugin Flash Pro

   Google a lansat un plug-in care permite utilizatorilor Flash Pro sa converteasca fisierele SWF Flash în cod HTML direct de la Adobe Systems, dezvoltatorul instrumentului.
   Link-urile plug-in catre Swiffy, serviciul Google care functioneaza pentru a converti Flash in standarde Web, inclusiv HTML(Hypertext Markup Language), SVG(Scalable Vector Graphics), si CSS(Cascading Style Sheets). Aceste standarde Web permit oamenilor sa vada continutul într-un browser fara a depinde de plug-in-ul Adobe Flash Player.
   „Extensia va permite sa convertiti animatiile dvs. in cod HTML5 cu un singur clic”, a declarat Esteban de la Canal, un programator Google, intr-un post facut astazi pe blog. „Extinderea este disponibila atât pentru Mac cat si pentru Windows, si foloseste Swiffy ca un serviciu Web, astfel încât veti avea întotdeauna una dintre cele mai bune conversii.”
   Desi marea majoritatea browserelor au instalat Flash Player pe computerele personale, aceasta este o raritate pentru dispozitivele mobile, mai ales pentru ca este interzis de Apple iOS. Saptamâna trecuta, Adobe a anuntat ca va dezmembrara versiunea mobila a Flash Player, o miscare care ridica profilul instrumentelor care convertesc continutul Flash în continut web-standard.
   Una dintre cele mai mari probleme cu realizarea continutului Web-standard este imaturitate relativa a dezvolatorilor acestor instrumente. Insa, Flash Pro este bine stabilit si utilizat pe scara larga.
„Unul dintre obiectivele noastre principale pentru Swiffy este acela de a va permite sa continuati sa utilizati Flash ca un mediu de dezvoltare, chiar si atunci când dezvoltati animatii pentru medii care nu suporta Flash”, a spus Esteban de la Canal.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.