Cooler Master anunta carcasa CM Force 500

 Cooler Master anunta carcasa CM Force 500

Cooler Master a dezvoltat o noua carcasa numita CM Force 500. Aceasta carcasa este primul produs din noua linie „Force” care va fi pozitionata deasupra seriei Elite.


CM Force 500 este compatibila cu placile de baza ATX si Micro-ATX si dispune de o schema de culoare neagra atat in interior cat si in exterior. Carcasa are dimensiunile 190 x 426 x 491.5 mm si cantareste 5.23kg. Interiorul este suficient de mare pentru un radiator de 240mm sau 120mm, sau chiar pana la trei radiatoare 120mm. De asemenea, se pot instala placi grafice cu o lungime pana la 320mm. Panoul I/O este alcatuit din doua USB 2.0, un port USB 3.0 precum si conectorii audio obisnuiti. CM Force 500 va fi disponibila in curand si va avea un pret recomandat de 39.99€.

CM_Force_500

CM_Force_500

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.