HIS introduce noua placa video HD7850 IceQ Turbo

 HIS introduce noua placa video HD7850 IceQ Turbo

HIS a introdus deja mai multe versiuni de placi video HD7850, fie cu 1GB sau 2GB de memorie GDDR5, insa acum producatorul din Hong Kong a anuntat noul model Radeon HD7850 IceQ Turbo care dispune de 4 GB de memorie GDDR5 cu o frecventa de clock de 1GHz, un pic mai mare decat viteza celor de la AMD si 256-bits.


Coolerul IceQ ar trebui sa asigure in mod corespunzator racirea, astfel HIS sustine ca acest cooler este eficient chiar si atunci cand este utilizat CrossFire. De asemenea, software-ul „iTurbo” inclus in pahchet, ajuta utilizatorii pentru a overclocka aceasta placa video.

Pretul nu a fost inca mentionat, dar va vom tine la curent indata ce informatiile vor fi publicate pe site-ul producatorului.

HD7850 IceQ Turbo_review

HD7850 IceQ Turbo_review

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.