Criterion a oferit detalii despre Autolog 2.0 din Most Wanted

 Criterion a oferit detalii despre Autolog 2.0 din Most Wanted

   Criterion a oferit detalii cu privire la Autolog 2.0, reteaua care va conecta prietenii online, permitandu-le sa concureze in dueluri, comparadu-si cu usurinta statisticile. Serviciul a fost lansat cu Hot Pursuit de Criterion in 2010, iar acesta va primi o multime de caracteristici noi atunci cand va fi lansat Need for Speed: Most Wanted in acest an.
   Autolog 2.0 va inregistra tot ceea ce faceti in joc, si va difuza statisticile sub forma de „Live Feed”. Serviciul va evidentia automat victoriile importante pe peretele Autologului prietenilor.
Autolog va fi, de asemenea, mult mai integrat in mediul de joc deschis. In timp ce conduceti prin oras, Autologul va va informa in legatura cu premiile prietenilor si ce timpi trebuie sa depasiti.
Need For Speed Most Wanted 2012
   Pentru o lista completa de caracteristicilor Autolog 2.0 verificati site-ul oficial Need for Speed. Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC pe 2 noiembrie in Europa si 30 octombrie in SUA.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Se pare ca nu doar grafica va fi schimbata ca in seriile trecute. Sper sa aduca un gameplay cat mai realistic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.