Ce trebuie sa stiti despre Watch Dogs

 Ce trebuie sa stiti despre Watch Dogs

Watch Dogs jocul care a fost anuntat de Ubisoft la conferinta de presa E3 2012, este un joc open-world care va fi disponibil pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC. Cand a fost intrebat daca Watch Dogs va fi lansat si pe Wii U, presedintele Ubisoft a declarat „In acest moment avem foarte multe titluri in dezvoltare pentru Wii U”.

Watch Dogs isi va desfasura actiunea in Chicago, iar jucatorii vor prelua controlul unui Hacker pe nume Aiden Pearce. Folosind abilitatile sale Aiden poate „sparge” orice dispozitiv electronic, poate dezactiva telefoanele mobile si chiar provoca accidente de trafic. La inceputul jocului abilitatile lui Aiden vor fi limitate, va avea un control mic asupra orasului, dar in timp ce vei progresa in joc abilitatile vor creste dramatic, vei avea control asupra orasului in functie de stilul de joc.

watchdogs pc release date

Intr-un comunicat de presa, Jonathan Mori directorul Ubisoft a spus „Watch Dogs merge dincolo de limitele actuale ale oricarui joc open-world, oferind jucatorilor posibilitatea de a controla un oras intreg. In Watch Dogs orice lucru conectat la sistemul orasului devine o arma, in acest mod vom oferi jucatorilor actiune si accesul la informatii intr-un mod in care nu a mai fost vazut intr-un alt joc pana acum”.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.