Versiunea pentru PC a lui Need for Speed a fost amânată

 Versiunea pentru PC a lui Need for Speed a fost amânată

EA împreună cu cei de la Ghost Games au anunţat pe site-ul oficial needforspeed.comversiunea pentru PC a lui Need For Speed va fi amânată până în primăvara anului viitor.

„Această decizie ne va oferi timpul de dezvoltare necesar pentru a creşte efectele viziuale care pot fi livrate pe PC. Vom include, de asemenea, actualizări de conţinut care vor fi lansate şi pentru console în momentul lansării pe PC.”

need_for_speed_2016_PC

Need For Speed pentru PS4 şi Xbox One va fi lansat pe 3 noiembrie în America de Nord şi 5 noiembrie în întraga lume. De asemenea, în săptămânile viitoare, unii dintre voi veţi putea obţine acces pentru versiunea beta. Pentru înscriere va trebui să accesaţi site-ul oficial.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Inca un motiv in plus sa imi cumpar PS4!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.