GTA Online va dispune de un nou UPDATE pe 15 septembrie

 GTA Online va dispune de un nou UPDATE pe 15 septembrie

Rockstar Games a anunţat astăzi un nou update pentru GTA Online intitlulat „Freemode Events” care va fi lansat pe 15 Septembrie. Dintre toate momentele extraordinare din Grand Theft Auto Online, evenimentul care va avea loc pe 15 septembrie pare să aducă cea mai radicală schimbare a jocului. Mai exact, cel mai important update de la Heist-uri încoace va include o serie de activităţi disponibile în Freemode, care nu vor mai necesita ecrane de Loading şi timp pierdut prin Lobby-uri.


Evenimentele Freemode au loc la fiecare 12 minute şi fiecare jucător decide dacă vrea sau nu să ia parte la ele. Unele dintre evenimente, cum ar fi challenge-ul pentru cea mai mare viteză, pot avea loc oriunde pe hartă, însă unele necesită ca tu să te deplasezi într-un anumit loc înainte ca evenimentul să înceapă. În mod normal, cei mai buni playeri primesc bani şi RP, însă ce este interesant este că te poţi alia cu alţi playeri pentru a creşte şansele de câştig, deşi acest lucru implică împarţirea caştigurilor.

Mai jos voi oferi câteva detalii despre câteva dintre cele aproximativ 200 de evenimente disponibile odată cu lansarea noului update:

HUNT THE BEAST

Este un mod în care playerii se aliază pentru a urmări si pentru a omorî “bestia”, care este aleasă la întamplare din rândul jucătorilor. Pe lânga puterile supranaturale pe care le posedă, bestia trebuie să treacă prin 10 checkpointuri împraştiate pe toată harta într-o anumită limită de timp. Un lucru ce face vânătoarea mai dificilă este faptul că bestia este invizibilă pe mini hartă, singura şansă de a o observa este atunci când trece printr-un checkpoint, şi asta doar pentru cateva secunde. Sau dacă eşti aproape de ea îi vei auzi strigătul, pentru că până la urmă este o bestie cu superputeri.

gta_online_hunt_the_beast

FASTEST SPEED CHALLENGE

Acest eveniment include un timp limită de 3 minute în care jucătorii trebuie să inregistreze cea mai mare viteză cu un autovehicul.

CRIMINAL DAMAGE

Simplu, cine provoacă cele mai multe stricăciuni câştigă. Cel mai bine este să-ţi alegi un loc cât mai aglomerat. Poţi să-ţi aduci şi maşina personala pentru un boost de stricăciune, însă asta include şi plata asigurării.

PENNED IN

Un challenge destul de interesant în care playerii se luptă între ei să ramâna intr-o zonă marcată pe hartă. La inceput va fi destul loc pentru toată lumea, însă odată cu trecerea timpului zona se micşorează şi se mişcă imprevizibil. Deşi vei crede că este destul de uşor, dificultatea apare atunci când eşti surprins de o mişcare bruscă a zonei, iar tu ramâi pe dinafară. În acest moment ai 9 secunde să intri înapoi in zonă sau ai ieşit de tot.

gta_online_pinned_in

KILL LIST COMPETITIVE

Două echipe de 4 jucători se urcă fiecare intr-un elicopter Valkyrie. Un pilot, unul responsabil cu arma principală şi doi care au acces la minigun. Obiectivul este eliminarea cât mai multor mercenari din Merryweather, care vă atacă din alte elicoptere împreună cu trupele de la sol, care atacă şi cu rachete. Ceea ce înseamnă că pilotul va trebui sa fie destul de experimentat. Din moment ce sunt doua echipe, asta înseamnă că pe lânga supravieţuire există şi necesitatea de a câştiga lupta cu cealaltă echipă. Deci, pregătiţi-vă să distrugeţi cât mai mult posibil, însă nu şi intre voi pentru că în aer o coliziune între aparatele de zbor pilotate de jucători este posibilă.

HUNTING PACK

În acest eveniment, echipa apărătorilor, trei la număr, în maşini rapide şi o maşină în care este un VIP, trebuie să ajungă la o anumită destinaţie. Dacă maşina VIP-ului ajunge să stea pe loc va exploda. În acest timp 4 atacatori trebuie să facă tot posibilul ca VIP-ul sa nu apuce să se apropie de destinaţie cu toate mijloacele posibile.

CROSS THE LINE

Acest event implică două echipe care trebuie într-un fel să cucerească zona adversarilor, şi să ajungă toţi 4 în spatele liniilor inamice. Fiind echipat doar cu un assault rifle, un shotgun şi o grenadă, tot ce trebuie să faci este să comunici cu echipa cât mai eficient posibil pentru ca victoria să fie de partea ta.

Freemode Events va fi disponibil doar pe PC, Xbox One şi PlayStation 4 începând cu 15 Septembrie 2015.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.