Cum îmblânzim animale în Far Cry Primal

 Cum îmblânzim animale în Far Cry Primal

Îmblânzirea animalelor cu siguranţă este una dintre cele mai interesante caracteristici disponibile în Far Cry Primal. Aceste animale pot fi folosite pentru a vă deplasa mult mai repede de la un loc la altul, pot fi folosite în luptele cu inamicii precum şi pentru vânătoarea de animale. În acest articol vă voi arăta care sunt bestiile care pot fi îmblânzite, locaţia acestora şi cum le putem îmblânzi.


Înainte de toate, trebuie să ştim ce animale putem îmblânzi şi care sunt cerinţele pentru a face acest lucru. Există patru grupe principale (Canines, Wildcats, Apex Predators şi Cunning Beasts) de animale care pot fi îmblânzite în Far Cry Primal.

far cry primal imblanzire animale

Canines

Animale disponibile: Dhole, Rare Dhole, Wolve, White Wolve şi Rare Stripe Wolve.
Această categorie va fi deblocată după ce aţi finalizat prima misiune de la Tensay precum şi quest-ul Vision of Beasts.

Wildcats

Animale disponibile: Leopard, Jaguar, Rare Black Jaguar, Cave Lion şi Rare Black Lion.
Pentru a debloca această categorie va trebui să faceţi upgrade la Tensay’s Hut (lvl 1). Pentru a vedea care sunt cerinţele pentru lvl 1, accesaţi meniul “The Village” (pentru PC apăsaţi tasta H).

Apex Predators

Animale disponibile: Sabretooth şi Brown Bear.
Această categorie va fi deblocată după ce veţi îmbânzi cinci animale precum şi după deblocarea abilitaţii “TAME APEX PREDATORS”.

far cry primal imblanzire animale4

Cunning Beasts

Animale disponibile: Cave Bear şi Badgers.
Această categorie oferă posibilitatea imbânzirii celor mai inteligente şi viclene animale din Oros. Pentru a debloca această categorie va trebui să îmblânziţi cel puţin opt animale precum şi deblocarea abilităţii “TAME CUNNING BEASTS”.

Cum îmblânzim animalele în Far Cry Primal?

Pentru început va trebui să creem momeală (Bait) din bucăţi de carne. Dacă nu aveţi deja în inventor, ar trebui să vânţi câteva animale pentru a obţine carne.

far cry primal imblanzire animale2

Odată ce aţi obţinut momeala e timpul să vă hotărâţi ce bestie vreţi să îmbânziţi şi să vă creaţi un marcaj pe hartă. Animalele sunt marcate pe hartă şi sunt foarte uşor de găsit.

Pe măsură ce vă apropiaţi de locaţia animalului, va trebui să înaintaţi în linişte. Este foarte important să nu speriaţi animalul pe care încercaţi să-l îmblânziţi.

După ce aţi localizat animalul pe care doriţi să-l îmblânziţi, deschideţi meniul de arme, asiguraţi-vă că aţi selectat momeala apoi aruncaţi-o. Acum va trebui să aşteptaţi ca animalul respectiv să investigheze, iar în timp ce mănâncă apropiaţi-vă uşor şi apăsaţi butonul pentru îmblânzire (în cazul în care jucaţi pe PC apăsaţi tasta „E”.

far cry primal imblanzire animale3

Asiguraţi-vă că animalul pe care doriţi să-l îmblânziţi nu se află în apropiere de alte animale sau chiar într-o luptă.

Cam atât despre îmblânzirea animalelor din Far Cry Primal. Voi reveni în scurt timp cu noi ghiduri şi informaţii despre joc.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.