Far Cry Primal a fost anunţat oficial şi va fi lansat anul viitor

 Far Cry Primal a fost anunţat oficial şi va fi lansat anul viitor

Ubisoft Montreal a anunţat următorul titlu Far Cry ce va fi lansat anull viitor. Acesta se va numi Far Cry Primal, iar acţiunea jocului se va petrece in epoca de piatră, mai exact 10.000 î.Hr, iar jucătorii vor trebui să supravieţuiască într-o lume în care oamenii sunt prada.


Jucătorul va lua rolul lui Takkar, un vânător experimentat şi ultimul membru supravieţuitor al grupului său de vânătoare. Pe parcursul jocului, Takkar va trebui să îşi producă arme din oasele animalelor ucise şi să se confrunte cu alte triburi pentru a cuceri Orsos-ul.

Far Cry Primal este dezvoltat de Ubisoft Montreal în colaborare cu Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai Studio şi Ubisoft Kiev Studio şi va fi lansat pe 23 februarie 2016 pentru Xbox One şi PlayStation 4. Versiunea pentru PC va fi lansată în luna martie 2016.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Cat de tare pare din trailer …dabia astept sa apara 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.