Ce aduce nou GTA Online: Halloween Surprise Update

 Ce aduce nou GTA Online: Halloween Surprise Update

Începând de astăzi până pe data de 16 noiembrie, GTA Online sărbătoreşte Halloween-ul. Acesta a primit un nou update intitulat Halloween Surprise şi introduce 2 maşini noi, un nou Adversary Mode precum şi noi măşti pentru jafuri. La fel ca şi cel mai recent update „Lowriders”, Halloween Surprise este disponibil doar pentru PC, Xbox One şi PS4. Versiunile Xbox 360 şi PS3 nu vor beneficia ce acest update.

gta_online_halloween_cars

2 VEHICULE NOI: LURCHER HEARSE şi FRANKEN STANGE

Plimbările pe străzile din Los Santos vor fi acum mai terifiante cu adăugarea acestor vehicule îngrozitoare. Jucătorii vor putea acum să achiziţioneze LURCHER HEARSE care costă (650,000$) şi FRANKEN STANGE (550,000$), ambele fiind disponibile pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, au fost adăugate 20 de bobbleheads uri care pt fi adăugate la bordul oricărei maşini lowrider.

gta_online_halloween_cars

Cum spuneam şi mai sus, acest update aduce 39 de măşti noi pentru jafuri. Acestea se vor găsi la magazinul Vespucci Movie Masks în categoria „Monsters”. Mai jos am făcut un scurt video în care am prezentat toate măştile introduse odată cu acest update.

În curând va apărea un video în care voi prezenta „SLASHER ADVERSARY MODE” precum și noile mașini.

Odată ce aţi cumpărat aceste lucruri speciale, ele vor rămâne în inventar chiar şi după 16 noiembrie.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.