GTA Online: Ghid Fleeca Job Heist #1

 GTA Online: Ghid Fleeca Job Heist #1

Cu siguranţă cea mai bună metodă pentru a face bani în GTA Online este aceea de a participa la jafuri. Acest articol este prima parte din seria ghidului pentru jafurile din GTA Online în care veţi găsi informaţii şi sfaturi care vă vor ajuta să finalizaţi toate cele cinci jafuri şi de ce nu, să completaţi „Criminal Mastermind” despre care vom vorbi într-un viitor articol.


Fleeca Job este primul jaf din cele 5 disponibile în Grand Theft Auto Online. De asemenea, acest jaf este singurul care se poate realiza în doi jucători. (pentru celelalte patru jafuri va fi nevoie de patru jucători). În primul rând, trebuie să ştiţi că pentru a porni acest jaf trebuie să aveţi minim level 12 şi să deţineţi un apartament high-end. În momentul în care aţi îndeplinit aceste cerinţe veţi fi contactat de Lester pentru a începe acţiunea.

Dacă nu deţineţi un apartament high-end, dar AVEŢI level 12, puteţi participa la jafurile organizate de alţi jucători.

gta_online_fleeca_job_ghid_romana

Liderul va trebui să plătească înainte 11.500$, acesta fiind costul setup-urilor. De asemenea, acesta este cel care va decide sarcinile jucătorilor cât şi nivelul de dificultate al jafului care va influenţa potenţialul câştig.

 • Easy – $57,500
 • Normal – $115,000
 • Hard – $158,120

 • Setup 1 – Scope Out

  Odată ce aţi găsit încă un jucător, Lester va apărea la uşa ta împreună cu acesta. Primul obiectiv va fi supravegherea băncii Fleeca şi nu! nu va trebui să folosiţi nici un fel de armă pentru acest setup. Tot ce trebuie să faceţi este să conduceţi maşina lui Lester până în faţa băncii pentru a supraveghea securitatea precum şi interiorul acesteia.

  gta_online_fleeca_job_circuit_ghid_romana

  În acest timp, al doilea jucător va trebui să se familiarizeze cu o aplicaţie de hacking, mai exact, aceasta va include un joc de tip „Snake” în care trebuie să duceţi un circuit de la un punct până la altul (este foarte uşor, dar poate fi dificil dacă nu sunteţi atenţi).

  Odată ajunşi în faţa băncii, Lester va explica modul în care va decurge jaful după care trebuie să vă întoarceţi la depozitul lui pentru a o lua pe Page, asistenta lui Lester. Faceţi schimb de autoturisme, luaţi uneltele necesare pentru jaf şi vă întoarceţi în garaj. Asta e tot!

  Setup 2 – Kuruma

  Aici jucătorii vor avea parte de acţiune pentru prima dată în acest jaf. În acest setup ambii jucători vor lucra împreună pentru a fura o maşină blindată cu care vor reuşi să evadeze la finalul jafului. Liderul poate alege ţinutele pentru misiune sau poate lăsa la alegerea jucătorului.

  Odată ajunşi la ultimul nivel al parcării, jucătorii trebuie să elimine toţi inamicii apoi să fure vehiculul blindat, Kuruma. Acum tot ce trebuie să faceţi este să scăpaţi din acea zonă şi să livraţi maşina la depozitul lui Lester.

  gta_online_fleeca_job_kruma_ghid_romana

  Cel mai simplu mod de a elimina membrii găştii din parcare este să realizaţi acest setup cu un player care deţine deja o maşină blindată Kuruma.

  Jaful Fleeca Job

  Iată că am ajuns şi la final. Aici veţi lua postura fie de Driller, fie de Driver. După ce v-aţi selectat rolurile, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi aici este să mergeţi la depozitul lui Lester pentru a ridica maşina blindată. În timp ce şoferul va conduce spre banca Fleeca, al doilea jucător va trebui să revină la aplicaţia de haking din telefon pentru a deschide uşa seifului. Ajunşi în faţa băncii, puneţi-vă măştile şi după ce aţi intrat în bancă, şoferul va trebui să distrugă cele patru camere de supraveghere în timp ce al doilea jucător va începe forajul seifului. A, şi să nu uităm de ostatici, şoferul va trebui să îi intimideze constat pe aceştia pentru a nu risca ca alarma să fie declanşată (AVEŢI GRIJĂ SĂ NU OMORÂŢI NICI UN CIVIL).

  gta_online_fleeca_job_ghid_romana

  Dacă eşti în postura de „driller”, cel mai bun mod de a utiliza maşina de găurit este de a o lua încet. Ai grijă ca atunci când burghiul se supraîncălzeşte să îl scoţi uşor după care continui. Odată ce aţi luat conţinutul din seif, tot ce trebuie să faceţi este să urcaţi în maşină şi să conduceţi spre „Zancudo Bridge”. Acolo veţi fi ridicaţi de un elicopter cu un magnet uriaş, trebuie doar să conduceţi sub el 2-3 secunde. Asta e tot!

  gta_online_fleeca_job_ghid_romana

  Elite Challenge – Câştigă bani în plus

  Pe lângă banii pe care îi veţi câştiga la finalul jafului (în funcţie de nivelul de dificultate), aveţi ocazia să câştigaţi 50.000$ în plus dacă veţi completa obiectivele „Elite Challenge”.

 • Terminaţi jaful în 5:20 minute
 • Aveţi grijă ca niciunul dintre voi să nu moară
 • Aveţi grijă ca maşina să nu prezinte daune mai mari de 6%
 • Dacă faceţi pentru prima dată acest jaf, veţi primi pe lângă suma primită la sfârşit, încă 100.000$ indiferent de situaţie

  Cumpără Karin Kuruma (Armored)

  Odată cu finalizarea jafului „Fleeca Job” veţi avea posibilitatea să vă achiziţionaţi Karin Kuruma (Armored). Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi internetul de pe telefonul mobil sau de pe laptop, să intraţi la „San Andreas Super Sports” şi bineînţeles să dispuneţi de 525.000$. Vă recomand achiziţionarea acestei maşini deoarece vă va fi de mare ajutor în următoarele jafuri.

  gta_online_fleeca_job_ghid_kuruma_romana

  HED

  Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.