Cum realizam un stick bootabil cu windows ?

 Cum realizam un stick bootabil cu windows ?

In acest articol vom vedea cum realizam un stick bootabil cu windows cu ajutorul aplicatiei WinToFlash . Acest serviciu ne va fi folositor in momentul instalarii unui windows pe un computer care nu are CD-rom sau care nu are DVD-rom in cazul windows-urilor mai mari ( Windows 7 , Windows 8 etc. ) .

Pentru a „arde” windowsul pe un stick vom avea nevoie de programul WinToFlash pe care il puteti descarca de aici versiunea 0.7.0010 Beta si eventual o versiune Daemon Tools care poate fi descarcat de aici, in caz ca doriti sa deschideti o imagine ISO cu windows daca nu il aveti pe un CD/DVD .

Dupa ce ati descarcat aplicatia WinToFlash dezarhivati intr-un folder fisierul apoi mergeti pe WinToFlash.exe ,dati click pe ” V ” :

Apoi dam NEXT dupa care ne va apare :

In zona 1 selectam calea catre fisierele windows ( fie montat cu DaemonTools sau un CD/DVD ) , iar in zona 2 selectam calea catre stickul nostru . O sa acceptat termenii si asteptam ca fisierele windows sa fie transferate pe stick.

Cand doriti instalarea windows-ului bootati de pe (Removable Device) , instalarea va fi obisnuita ! Succes!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Multumesc, chiar a mers !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.