Cum realizam un stick bootabil cu windows ?

 Cum realizam un stick bootabil cu windows ?

In acest articol vom vedea cum realizam un stick bootabil cu windows cu ajutorul aplicatiei WinToFlash . Acest serviciu ne va fi folositor in momentul instalarii unui windows pe un computer care nu are CD-rom sau care nu are DVD-rom in cazul windows-urilor mai mari ( Windows 7 , Windows 8 etc. ) .

Pentru a „arde” windowsul pe un stick vom avea nevoie de programul WinToFlash pe care il puteti descarca de aici versiunea 0.7.0010 Beta si eventual o versiune Daemon Tools care poate fi descarcat de aici, in caz ca doriti sa deschideti o imagine ISO cu windows daca nu il aveti pe un CD/DVD .

Dupa ce ati descarcat aplicatia WinToFlash dezarhivati intr-un folder fisierul apoi mergeti pe WinToFlash.exe ,dati click pe ” V ” :

Apoi dam NEXT dupa care ne va apare :

In zona 1 selectam calea catre fisierele windows ( fie montat cu DaemonTools sau un CD/DVD ) , iar in zona 2 selectam calea catre stickul nostru . O sa acceptat termenii si asteptam ca fisierele windows sa fie transferate pe stick.

Cand doriti instalarea windows-ului bootati de pe (Removable Device) , instalarea va fi obisnuita ! Succes!

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Multumesc, chiar a mers !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.