Cum să joci Red Dead Online cu prietenii

 Cum să joci Red Dead Online cu prietenii

red-dead-redemption-2-online-cu-prietenii

Red Dead Redemption Online este o lume a bandiților așa că de unul singur poți fi o țintă mult prea ușoară în modul multiplayer. Red Dead Redemption Online îți dă posibilitatea să îți faci propria gașcă alături de prietenii tăi și să participați împeună la diferite eventuri sau misiuni. Mai jos vei vedea cum poți să îți inviți prietenii să joace alături de tine.

red-dead-redemption-2-online-cu-prietenii

Cum să joci Red Dead Online cu prietenii

În principiu sunt două posibilități de a te juca alături de prietenii tăi, fie faci un Posse (bandă/gașcă) sau îi inviți pur și simplu în sesiunea ta.

Pentru a face un Posse va trebui sa apeși pe butonul din stânga (PlayStation) pentru a deschide meniul, selectează Posse iar după ce ai creat gașca intră la Invite to Posse și de acolo poți invita jucători din sesiunea curentă sau poti alege să inviți prietenii folosind L1 sau R1 (trebuie sa îi adaugi la prieteni în contul PlayStation sau Xbox).

red-dead-redemption-2-online-cu-prietenii

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.