Cum să joci Red Dead Online cu prietenii

HED
03 decembrie 2018

Red Dead Redemption Online este o lume a bandiților așa că de unul singur poți fi o țintă mult prea ușoară în modul multiplayer. Red Dead Redemption Online îți dă posibilitatea să îți faci propria gașcă alături de prietenii tăi și să participați împeună la diferite eventuri sau misiuni. Mai jos vei vedea cum poți să îți inviți prietenii să joace alături de tine.

red-dead-redemption-2-online-cu-prietenii

Cum să joci Red Dead Online cu prietenii

În principiu sunt două posibilități de a te juca alături de prietenii tăi, fie faci un Posse (bandă/gașcă) sau îi inviți pur și simplu în sesiunea ta.

Pentru a face un Posse va trebui sa apeși pe butonul din stânga (PlayStation) pentru a deschide meniul, selectează Posse iar după ce ai creat gașca intră la Invite to Posse și de acolo poți invita jucători din sesiunea curentă sau poti alege să inviți prietenii folosind L1 sau R1 (trebuie sa îi adaugi la prieteni în contul PlayStation sau Xbox).

red-dead-redemption-2-online-cu-prietenii

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>