A fost anunțată data de lansare pentru Days Gone

 A fost anunțată data de lansare pentru Days Gone

Iată că după nenumărate amânări, Days Gone are în sfârșit o dată de lansare și deja poate fi pre-comandat. Odată cu anunțarea datei de lansare, Sony a dezvăluit și două ediții speciale care vor fi disponibile, Collector Edition și Digital Deluxe Edition, mai multe detalii mai jos.

Days Gone va fi lansat pe 26 aprilie și va fi disponibil pe PlayStation 4. În România, în momentul de față Days Gone poate fi precomandat de pe Altex, eMag sau Ventum Games.

Days Gone Digital Deluxe Edition

Ediția Digital Deluxe oferă pe lângă joc, un mini artbook, soundtrack-ul jocului, trei skinuri pentru motor, o abilitate deja deblocată și o temă.

days-gone-digital-deluxe-edition-pret-romania


Days Gone Collector’s Edition

Cu siguranță cea mai interesantă ediție disponibilă momentan, oferă jocul Days Gone, o carcasă metalică, conținutul din joc din Deluxe Edition, stickere, un artbook de 48 de pagini și nu în ultimul rând, o figurină care cu siguranță va sta perfect în colecția mea.

days-gone-collector-edition-pret-romania

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.