Days Gone: O oră de gameplay și noi informații

 Days Gone: O oră de gameplay și noi informații

Cei de la GameInformer au publicat aproximativ o ora de gameply din Days Gone precum si cateva informatii interesante despre joc, venite de la directorul de productie, John Garvin.


Legat de gameplay, jucătorii vor putea juca doar cu un singur caracter pe nume Deacon, nu veți putea schimba aspectul caracterului, în schimb veți putea face modificări la motocicletă. Povestea jocului va dura aproximativ 30 de ore iar după ce o terminați veți putea sa explorați jocul în continuare.

Days Gone Gameplay

De asemenea, trebuie să știți că dușmanii sunt numiți freakeri nu zombi, iar la finalul jocului va trebui să vă luptați cu un boss însă acesta nu va fi un om infectat.

Încă nu se știe data de lansare pentru Days Gone însă știm sigur că va sosi înainte de The Last of Us 2, care va fi lansat în 2019.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.