Days Gone: O oră de gameplay și noi informații

 Days Gone: O oră de gameplay și noi informații

Cei de la GameInformer au publicat aproximativ o ora de gameply din Days Gone precum si cateva informatii interesante despre joc, venite de la directorul de productie, John Garvin.


Legat de gameplay, jucătorii vor putea juca doar cu un singur caracter pe nume Deacon, nu veți putea schimba aspectul caracterului, în schimb veți putea face modificări la motocicletă. Povestea jocului va dura aproximativ 30 de ore iar după ce o terminați veți putea sa explorați jocul în continuare.

Days Gone Gameplay

De asemenea, trebuie să știți că dușmanii sunt numiți freakeri nu zombi, iar la finalul jocului va trebui să vă luptați cu un boss însă acesta nu va fi un om infectat.

Încă nu se știe data de lansare pentru Days Gone însă știm sigur că va sosi înainte de The Last of Us 2, care va fi lansat în 2019.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.