Far Cry 5: Pc gameplay si noi informatii

HED
02 martie 2018

Ubisoft tocmai a lansat un nou trailer pentru Far Cry 5 în care este prezentată regiunea Whitetail Mountains din Hope County. De asemenea, cei de la PCGamer au publicat 30 de minute de gameplay pe PC precum și setările grafice care vor fi disponibile în joc.


Pe lângă aceste video-uri, un alt lucru pe care ar trebui să îl știți este că vom avea micro-tranzacții în joc. Jucătorii vor putea cumpăra diferite arme, vehicule, haine sau diferite skinuri folosind Silver Bars. De asemenea, după cum era de așteptat, jucătorii vor putea să cumpere Silver Bars cu bani reali accesând magazinul din joc.

Far Cry 5 se lansează pe 27 martie pe PC, Xbox One și PlayStation 4 și promite să ofere cea mai largă gamă de opțiuni pentru personalizare a armelor și a vehiculelor prezentă vreodată într-un titlu Far Cry.

Taguri:,

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>