Far Cry 5: Pc gameplay si noi informatii

 Far Cry 5: Pc gameplay si noi informatii

Ubisoft tocmai a lansat un nou trailer pentru Far Cry 5 în care este prezentată regiunea Whitetail Mountains din Hope County. De asemenea, cei de la PCGamer au publicat 30 de minute de gameplay pe PC precum și setările grafice care vor fi disponibile în joc.


Pe lângă aceste video-uri, un alt lucru pe care ar trebui să îl știți este că vom avea micro-tranzacții în joc. Jucătorii vor putea cumpăra diferite arme, vehicule, haine sau diferite skinuri folosind Silver Bars. De asemenea, după cum era de așteptat, jucătorii vor putea să cumpere Silver Bars cu bani reali accesând magazinul din joc.

Far Cry 5 se lansează pe 27 martie pe PC, Xbox One și PlayStation 4 și promite să ofere cea mai largă gamă de opțiuni pentru personalizare a armelor și a vehiculelor prezentă vreodată într-un titlu Far Cry.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.