Google furnizeaza majoritatea datelor utilizatorilor guvernului american

 Google furnizeaza majoritatea datelor utilizatorilor guvernului american

Google furnizeaza majoritatea datelor utilizatorilor guvernului american,dar ce inseamna asta cu adevarat?

   Aceasta diagrama arata cât de multe cereri au fost facute de catre guverne catre Google despre utilizatori lui si câte Google au fost respectate de acestia.
Pentru a analiza acest lucru în mod corespunzator, trebuie sa normalizam rezultatele, pentru ca numarul de cereri dintr-o tara ca America, cu 308 de milioane de oameni vor fi, fara îndoiala, mai mult decât Regatul Unit, cu o populatie de 62 milioane persoane.
   Când ne uitam la diagrama, se pare ca guvernul SUA este cel mai intruziv. Dar daca îl comparam cu Marea Britanie, care are doar aproximativ 20% din populatia noastra, te-ai astepta la guvernul britanic s-a faca doar 20% din cererile de SUA?

   În schimb, Marea Britanie a facut 3 cincimi din numarul de cereri fata de guvernul Statelor Unite. Populatia pentru populatie, prin urmare, guvernul Marii Britanii este într-adevar aproape de doua ori mai intruziv în datele cetatenilor decât în Statele Unite.
Fii atent la ceea ce ai citit. Nu este vorba doar prima pagina a ziarelor, este vorba de date relative, care va poate oferi o perspectiva mai profunda.
   Interesante chestii. Multumim lui Jay Yarrow de la Bussines Insider pentru ca ne-a lasat sa aratam graficul lui.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.