Microsoft a vandut 400 milioane de licente Windows 7 si 100 milioane de licente Office 2010

 Microsoft a vandut 400 milioane de licente Windows 7 si 100 milioane de licente Office 2010

   In Ziua 1 discursul Microsoft de la Worldwide Partner Conference din Los Angeles nu a dezvalui stiri despre produse noi. Dar au existat o multime de statistici aruncate de la partenerii în prezenta de pe 11 iulie.
   Am rotunjit creantele de la CEO-ul Steve Ballmer,Windows/Windows Live CFO Reller Tammi si partenerul sef Roskill Jon aici:
   400.000.000:Numarul de licente Windows 7 vândute pâna în prezent;
   100.000.000:Numarul de licente Office 2010 vândute pâna în prezent;
   50.000:Numarul de afaceri care au încercat Office 365 (prin programul sau de studiu), în ultimele doua saptamâni;
   41.000:Numarul de parteneri Microsoft care se identifica ca parteneri „cloud”;
   1000:Numarul de zile de când Microsoft a oprit supportul Windows XP(Nota:sfârsitul termenului de sprijin nu înseamna utilizatorii nu pot rula în continuare produsul);
   76:Procentul de servere care s-au candut cu Windows pe ele;
   62:Numarul de zile pâna la a treia divulgare a celor de la Microsoft despre Windows 8 la conferinta Build;
   36:Numarul care arata de cate ori a spus Reller „Windows 8” în timpul discursului (fara sa spuna ceva despre noul sistem de operare);
   2:Numarul de actualizari publice oferite de Microsoft despre Windows 8 (CES 2011 în ianuarie si AllThingsD/Computex din iunie);
   „Tranzitie” a fost cuvantul cheie la conferinta din aceasta dimineata. Microsoft încearca sa atraga parteneri sa tranziteze tehnologia cloud mult mai repede. Oficialii companiei lucreaza pentru tranzitia care vizioneaza tehnologii precum Bing si Xbox în calitate de consumator-doar tehnologii si despre modul în care acestea ar putea fi capabile de a fi utilizate pentru afaceri. Microsoft isi cauta o modalitate de a ajuta tranzitia partenerilor de pe Windows 7 pe Windows 8 fara a deprecia piata Windows 7.
   La fel cum au facut cu Vista cand Windows 7 a aparut la orizont, directori Microsoft sunt pentru parteneri subliniind ca a mai ramas viata din versiunea curenta de Windows,în ciuda tuturor intereselor despre Windows 8.Orientarea Microsoft este aceea de a obtine parteneri care vor vinde clientilor si care ajuta la trecerea de la Windows 7,IE9 si Office 2010 la Windows 8,IE10 si Office 15.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.