Utilizarea XP scade ?

 Utilizarea XP scade ?

Windows Xp a scazut intr-un final sub punctul de 50 la suta din piata de vanzari

   Întreprinderile se trezesc in cele din urma la inevitabilitatea ca vor trrebui sa-si actualizeze sistemele,sau macar sistemul lor de operare îmbatranit deja,pentru ca Windows XP scade sub cota de piata,adica sub 50 la suta.
La peste zece ani, Windows XP a pierdut cate un impuls în fiecare luna de la lansarea Windows 7, conform statisticilor colectate de Net Applications.
   În timp ce Microsoft are înca în jurul valorii de 87 la suta din piata sistemelor de operare,ponderea de la Apple este lenta, dar constant în crestere.
Cu o cota de exploatatie la numai 9 procente la Vista,cota sistemul de operare Aplle a fost în continua crestere datorita iOS utilizat pe scara larga pe dispozitive iPhone si iPads.
Cu doar trei ani înainte ca Windows XP sa nu mai fie acceptat,sectorului întreprinderilor,în special-întreprinderile, universitatile si guvernele- au avut nici o optiune decat sa upgradeze la o versiune mai recenta de Windows.
   Multi nu au fost de acord cu actualizarea datorita cailor de upgrade nesatisfacatoare de la Windows XP la Windows 7,care necesita fie un intermediar Windows Vista Upgrade pentru a continua bine,sau un înlocuitor de hardware care ar avea Windows 7 pre-instalat.
   În timp ce Microsoft este ferm în eforturile sale de a scapa lumea de Internet Explorer 6-browser-ul pre-instalat cu Windows XP-compania nu a recunoscut scaderea cotei de piata a sistemului sau de operare care inca mai ruleaza.
   Ceea ce este clar,este faptul ca cresterea Windows 7 în numere este direct declinul Windows XP. Desi tot mai multe companii si consumatori sunt înca utilizeaza Windows XP peste noul Windows 7, Microsoft trebuie sa faca procesul de upgrade mai simplu si mai putin Vista pentru a obtine votul pozitiv al mai multor oameni.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.