Grand Theft Auto 5 este jocul cu cel mai mare cost de productie

 Grand Theft Auto 5 este jocul cu cel mai mare cost de productie

Grand Theft Auto 5 este jocul cu cel mai mare cost de productie din istoria jocurilor video care bate chiar si cele mai celebre filme de la Hollywood! Un raport publicat de ziarul scotian The Scotsman, spune ca Rockstar a cheltuit pentru dezvoltarea titlului Grand Theft Auto 5 170 milioane de lire sterline echivalent cu 265 milioane de dolari, iar in comparatie cu filmele de la Hollywood, Grand Theft Auto 5 vine al doilea dupa „Pirates of the Caribbean: At World’s End”, filmul care a costat 300 milioane de dolari.


In dezvoltare timp de cinci ani, Take-Two Interactive si Rockstar au pus tot efortul asigurandu-se ca GTA 5 este cel mai mare joc open-world creat vreodata. Deja, cu peste 2,5 milioane de pre-comenzi doar in SUA, analistii se asteapta ca acesta sa fie unul dintre cele mai vandute jocuri pentru actuala generatie de console. GTA 4 a vandut pana in prezent peste 25 de milioane de exemplare, oare cat de bine se va descurca Grand Theft Auto 5?

movie-budget

Va amintim ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 Septembrie in America si Europa si va fi disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.