HIS lanseaza placa video Radeon HD 6870 IceQ 1GB

 HIS lanseaza placa video Radeon HD 6870 IceQ 1GB

HIS (Hightech Information System) a lansat astazi a alta placa grafica Radeon echipat cu un cooler personalizat, Radeon HD 6870 IceQ 1GB. Cei de la HIS sustin ca acest model poate rula la capacitati maxime, temperatura fiind cu 24 de grade mai rece si cu 10 dB mai silentioasa decât modelele de referinta.

Avantajele de temperatura si audio sunt activate de coolerul dual-slot IceQ, care impacheteaza de un ventilator si patru tevi de racire de cupru. Pe lânga IceQ Fansink, placa HIS dispune de 1120 de procesoare stream un clock GPU de 900 MHz, o interfata de memorie de 256-bit, 1 GB de VRAM GDDR5 @ 4200 MHz, suport CrossFireX, dual-DVI, HDMI si iesiri duble mini DisplayPort. Radeon HD 6870 IceQ 1GB este deja în vânzare în Canada la pretul de 217 dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.