HTC și Beats by Dr.Dre

 HTC și Beats by Dr.Dre

Cu totii stim ca accesoriile livrate în pachetele actuale ale Smatphone-urilor HTC sunt de o calitate nu foarte satisfăcătoare si de multe ori sub asteptările clienților. În special căstile, care prezintă o calitate audio foarte modestă, strică experienta multimedia unică oferită de HTC. Iată că lucrurile se vor schimba si HTC anunță noua lansare din toamnă!

HTC a investit peste 300 de milioane de $ în colaborare cu Monster, pentru a putea aduce în pachetele Smartphone-urilor căști de ultimă generație marca Beats by Dr.Dre. Evident că sunetul va fi cu mult mai bun și calitatea va fi ireproșabilă. Noile modele de căști vor fi disponibile începând cu această toamnă, neștiindu-se încă dacă vor fi suportate atat pe Android cât și pe Windows Phone 7.

Prin această investitie, HTC încearcă să iasă din zona de entuziaști si țintește către zona de entertainment. Este adevărat că, cu vechile seturi de căsti, HTC nu prea avea cum să concureze cu Samsung, Nokia sau Apple.

Iată și clip-ul de prezentare al parteneriatului HTC – Beats by Dr. Dre. Enjoy!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Cool.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.