Intel Sandy Bridge dual-core apare in curand

 Intel Sandy Bridge dual-core apare in curand

Ultimele procesoare de la Intel Sandy Bridge au devenit disponibile oficial de la evenimentul Consumer Electronics Show din Ianuarie. Primele procesoare au fost quad-core,versiunea dual-core va apare la sfarsitul lunii februarie sau cel mult inceputul lunii martie. Design-ul gresit in chipsetul pe care il suporta au intarziat lucrurile un pic,dar  cei de la Intel au rezolvat problema in cateva saptamani si se pare ca laptopurile dual-core sunt gata de echipat cu noul procesor.

      Acest procesor are un rol foarte important deoarece majoritatea laptopurilor folosesc procesoare dual-core. Acestea genereaza mai putina caldura deci se potrivesc in laptopurile de dimensiuni mai mici,viata bateriei va fi mai lunga,si cel mai important, costa putin. Procesoarele “second-generation” Core i3,i5 si i7 sunt  upgradate semnificativ,deci daca aveti in plan sa va procurati un notebook,este bine sa mai asteptati cateva saptamani(Intel va declara procesoarele Sandy Bridge in clasa “second-generation” pentru al diferentia de primele procesoare 32nm Westmere aparute anul trecut). Cateva companii deja au facut comenzi pentru laptopuri de procesoare “second-generation” dual-core,dar datele de livrare se pare ca vor fi pe la sfarsitul lui martie.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.