Intel Sandy Bridge dual-core apare in curand

 Intel Sandy Bridge dual-core apare in curand

Ultimele procesoare de la Intel Sandy Bridge au devenit disponibile oficial de la evenimentul Consumer Electronics Show din Ianuarie. Primele procesoare au fost quad-core,versiunea dual-core va apare la sfarsitul lunii februarie sau cel mult inceputul lunii martie. Design-ul gresit in chipsetul pe care il suporta au intarziat lucrurile un pic,dar  cei de la Intel au rezolvat problema in cateva saptamani si se pare ca laptopurile dual-core sunt gata de echipat cu noul procesor.

      Acest procesor are un rol foarte important deoarece majoritatea laptopurilor folosesc procesoare dual-core. Acestea genereaza mai putina caldura deci se potrivesc in laptopurile de dimensiuni mai mici,viata bateriei va fi mai lunga,si cel mai important, costa putin. Procesoarele “second-generation” Core i3,i5 si i7 sunt  upgradate semnificativ,deci daca aveti in plan sa va procurati un notebook,este bine sa mai asteptati cateva saptamani(Intel va declara procesoarele Sandy Bridge in clasa “second-generation” pentru al diferentia de primele procesoare 32nm Westmere aparute anul trecut). Cateva companii deja au facut comenzi pentru laptopuri de procesoare “second-generation” dual-core,dar datele de livrare se pare ca vor fi pe la sfarsitul lui martie.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.