Lansarea display-ului PS3 3D in Europa intarzie

 Lansarea display-ului PS3 3D in Europa intarzie

Sony a amânat lansarea in Europa a display-ului 3D PS3, care a fost lansat la expozitia E3 din acest an.
Potrivit Amazon: “Am fost informati de catre furnizorul nostru ca va exista o întârziere în obtinerea stocului pentru acest produs si nu va mai fi lansat în Europa în 2011”.

SCE UK ne-a spus in aceasta dupa-amiaza ca nu a avut vreo declaratie sau un update din care sa ofere informatii privind lansarea produsului.

Display-ul full HD de 24 inch vine cu o pereche de ochelari, un cablu HDMI si un joc, în SUA, unde va fi lansat la începutul acestei luni. În UK, acesta va costa in jur de 410£ si nu va avea vreun joc atasat la pachet, ci doua perechi de ochelari 3D.

Display-ul este capabil nu doar de joc 3D, dar un truc elegant permite celor doi jucatori sa joace împreuna pe acelasi ecran fara a fi nevoie de split-screen – ochelari 3D separa cele doua imagini pentru playeri.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.