Surface 2.0

 Surface 2.0

Microsoft a dezvaluit Surface 2.0

Microsoft a anuntat ca noua versiune a mesei intercative Surface, care foloseste un nou tip de tehnologie tactila, este disponibila pentru pre-comanda la un pret de 8.400 de dolari. Noul sistem touch utilizat de Surface 2.0 este bazat pe receptori infrarosii integrati in display, care au ca scop recunoasterea mult mai exacta a gesturilor utilizatorilor.
Microsoft Surface este un computer integrat intr-un display de mari dimensiuni ce face parte din ansamblul unei mese.

Noul sistem touch integrat in noua generatie a mesei interactive Microsoft, pe langa interpretarea comenzilor standard, poate recunoaste si interactiona cu anumite obiecte care vin in contact su suprafata display-ului.
Surface 2.0 este FullHD si are o diagonala de 42 de inci, permitand interactiunea simultana cu mai multi utilizatori.
Surface 2.0 isi gaseste utilitatea in activitati comerciale si educationale, iar datorita pretului sau mai mic decat cel al primei generatii, acesta ar putea fi adoptat si de catre utilizatorii casnici.

tehnopol.ro

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.