Seagate a castigat procesul cu Western Digital

 Seagate a castigat procesul cu Western Digital

Lupta dintre jucătorii principali de pe piaţa telefoanelor mobile a făcut să curgă multă cerneală, iar site-urile de ştiri oferă informaţii din plin. Însă în umbra acestora se dau alte lupte legale, mai puţin mediatizate.

Una dintre aceste lupte s-a desfăşurat între cei doi giganţi ai hard discurilor: Seagate şi Western Digital. Cea din urmă companie a avut de suferit, de data aceasta: a fost obligată de către tribunal să plătească către Seagate suma de 525 de milioane de dolari. Sentinţa a fost dată de un tribunal din Minnesota. Procesul de arbitraj are ca subiect afirmaţia Seagate, conform căreia un fost angajat al său a dezvăluit anumite secrete industriale companiei rivale Western Digital. În ciuda verdictului, reprezentanţii Western Digital au negat validitatea acuzaţiilor.

seagate_logo

chip.ro

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.