Seagate a castigat procesul cu Western Digital

 Seagate a castigat procesul cu Western Digital

Lupta dintre jucătorii principali de pe piaţa telefoanelor mobile a făcut să curgă multă cerneală, iar site-urile de ştiri oferă informaţii din plin. Însă în umbra acestora se dau alte lupte legale, mai puţin mediatizate.

Una dintre aceste lupte s-a desfăşurat între cei doi giganţi ai hard discurilor: Seagate şi Western Digital. Cea din urmă companie a avut de suferit, de data aceasta: a fost obligată de către tribunal să plătească către Seagate suma de 525 de milioane de dolari. Sentinţa a fost dată de un tribunal din Minnesota. Procesul de arbitraj are ca subiect afirmaţia Seagate, conform căreia un fost angajat al său a dezvăluit anumite secrete industriale companiei rivale Western Digital. În ciuda verdictului, reprezentanţii Western Digital au negat validitatea acuzaţiilor.

seagate_logo

chip.ro

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.