Samsung a investit 200.000 de euro într-un service pentru electronice

 Samsung a investit 200.000 de euro într-un service pentru electronice

Samsung Electronics România şi ESD (Electronics Support Division), companie specializată în servicii after-sales, au deschis la începutul acestui an, Samsung Plaza, cel mai mare centru de service din România, cu o suprafaţă totală de 1.200 mp. Valoarea totală a investiţiei din partea Samsung si ESD, se ridică în jurul valorii de 200.000 euro.

Noul centru de service introduce conceptul „All-in-One”, oferind o gamă de servicii care include instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse si accesorii. Noul centru de service este singurul autorizat pentru repararea tuturor produselor aflate în portofoliul Samsung, potrivit oficialilor companiei, de la telefoane mobile, notebook-uri, televizoare LCD sau PDP, audio-video şi electrocasnice.Conceptul „All-in-One” include şi servicii „premium”, punându-se astfel accent pe timpul foarte scurt de reparare – o ora în cazul telefoanelor mobile Smart-Phone sau o zi în cazul televizoarelor cu o diagonală mai mare de 40 de inchi. Pentru produsele care nu vor fi reparate în acest timp se pot oferi produse la schimb, pe toată durata reparaţiei.

„Pentru a asigura o transparenţă totală între client şi service, zona de reparare se află la vedere, fiind izolată prin intermediul unui zid din sticlă transparentă. în acest fel, clienţii pot asista la procesul de reparare a produselor lor. Mai mult, clientii beneficiază şi de serviciu online prin care pot afla în orice moment care este statusul reparării, prin simpla accesare a paginii web a companiei”, spune Bunda Ciprian, Director General Electronics Suport Division , scrie ziarul financiar.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.