Samsung ar putea transfera in Romania productia din Slovacia

 Samsung ar putea transfera in Romania productia din Slovacia

Samsung vrea sa inchida cele doua fabrici din Slovacia si sa transfere productia in Romania, a relatat si postul slovac de televiziune Markiza, citat de Wirtschaftsblatt. Aceasta miscare ar insemna concedierea a 4.000 de angajati,cati lucreaza in prezent in uzinele Samsung din Slovacia.

La ora actuala, ministrul slovac al Muncii si Afacerilor Sociale, Jozef Mihal, se afla intr-o vizita in Coreea de Sud, unde negociaza eventuale investitii.

Potrivit Ministerului slovac al Economiei, Samsung cere subventii de 28 de milioane de euro, pentru a mai pastra 950 de locuri de munca in Slovacia.

Grupul sud-coreean de electronice este prezent pe piata slovaca din 2002 si detine doua fabrici, la Voderady si Galanta.
Pana in prezent, Samsung a primit subventii de 111 milioane de euro in Slovacia.

Incont.ro

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.