La multi ani Xbox

 La multi ani Xbox

In urma cu zece ani, astazi, pe 15 noiembrie 2001, Microsoft a pus piciorul pe o cale necunoscuta, intrand pe piata consolelor. Consola a fost lansat alaturi de alte titluri, cum ar fi Project Gotham Racing, Oddworld: Munch Oddysee, Dead or Alive 3 si Jet Radio Set, dar cel care s-a remarcat cel mai mult ca joc a fost Halo: Combat Evolved prin sosirea monstrului verde si negru. De asemenea, franciza Halo isi sarbatoreste astazi cea de-a zecea zi de nastere.

Xbox a ajuns în Marea Britanie si Europa pe 14 martie 2002 si a vândut 24 milioane de unitati în toata lumea pana in luna mai 2006, anul în care productia dispozitivului a fost întrerupta pentru a face loc pentru Xbox 360.
Introducerea Xbox Live a venit în 2002 acesta avand inceputuri modeste, acesta cunoscand o explozie in popularitate la sosirea Xbox 360, iar acum are aproximativ 35 de milioane de membri în întreaga lume.
La inceputul acestui an, Kinect a devenit cel mai bine consumator electronic vândut, acesta inregistrand opt milioane de unitati vandute în 60 de zile si pare sa continue sa devina o parte a experientei Xbox cu o revizuire a panoului de control Xbox Live în urmatoarele saptamâni.

„Suntem incantati de rezultatul pe care il avem cu Xbox Live”, a declarat seful de marketing pentru Xbox Live, Robin Burrowes, la conferinta din Londra sponsorizata de IGN. „Noi credem ca suntem pe o cale buna spre divertismentul cu adevarat interactiv si, probabil egoisti, credem ca vom juca un rol mare in camera de zi, în ceea ce priveste dezvoltarea experientei interactive, care nu au mai fost experimentata pana acum.”
Privind înapoi in 15 noiembrie 2001, cine ar fi crezut ca Microsoft ar fi fost în masura sa faca aceasta afirmatie peste zece ani?

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.