Noua consola de la Microsoft se va numi Xbox One

 Noua consola de la Microsoft se va numi Xbox One

Spre deosebire de speculatiile anterioare, noul Xbox nu se va numi Xbox 720, nici Xbox Infinity ci Xbox One. Noul Xbox One este proiectat sa functioneze ca un sistem all-in-one pentru televizorul tau, oferind pe langa funtia de consola de jocuri si televiziune, muzica si divertisment. De asemenea, Xbox One are control vocal si caracteristici de recunoastere faciala. Prin control vocal, utilizatorii pot comuta cu usurinta intre televiziune, filme sau jocuri.

In modul Snapshot, o bara laterala va fi fixata pe ecranul principal, afisand un browser, aplicatiile folosite mai des sau alte informatii. Skype este de asemenea disponibil in acest mod, si va rula fara a intrerupe activitatile cum ar fi jocurile sau filmele.

Activision CEO, Eric Hirschberg, a anuntat ca primul DLC penturu Call of Duty: Ghosts va aparea mai intai pe Xbox One, apoi au fost prezentate cateva imagini din joc (datorita Xbox One, modelele 3D pot fi afisate mult mai detaliat). Call of Duty: Ghosts va suporta de asemenea, control vocal.

xbox_one_review

Call_Of_Duty_Ghost2_xbox_one

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.