Batman: Arkham Origins – Locate the Tracker Placed on Bane

 Batman: Arkham Origins – Locate the Tracker Placed on Bane

Ne-a ajutat sa il arestam pe Joker dar acum e timpul sa mergem dupa el. Cu Joker in custodie, Alfred incearca sa il determine pe Batman sa serveasca si el cina ca doar e Ajunul Craciunului. Eroul nostru refuza oferta lui Alfred si continua sa il caute pe Bane.

Acquire the Glue Grenade at the Workbench (Batcave)

Mergi in Batcave pentru a te inarma cu Glue Grenade pe care o gasesti la Workbench. Cu aceasta grenada iti poti imobiliza inamicii mult mai usor iar conductele cu gaz nu vor mai fi o problema, acestea putand fi acum infundate (Tineti apasat click dreapta pentru a tinti si click stanga pentru a arunca grenada). Odata ce ati achizitionat noua arma, nu uitati sa vorbiti din nou cu Alfred pentru a primi o cantitate destul de mare de XP.

Batman Arkham Origins - Locate the Tracker Placed on Bane

Scan the Corpse in the GCPD Morgue

Batman trebuie sa investigheze acum morga GCPD. Du-te la GCPD in Burnley, va trebui sa ajungi la un pasaj de canalizare la nivelul solului (markerul va aparea undeva pe acoperis dar trebuie sa cobori). Zona este foarte bine pazita, asa ca iti sugerez sa elimini mai intai lunetistii apoi ofiterii SWAT ramasi jos. Dupa ce elimini ofiterii, intra in canalul care te va duce la morga GCPD.

Aburul din conducte iti blocheaza calea in canalizare dar acest lucru nu ar trebui sa fie o problema cu noul dispozitiv. Va amintiti de Glue Grenade? Selecteaza Glue Grenade apasand tasta 5 si arunca-le in conducte pentru a le infunda. Dupa ce ai ajuns la morga, scaneaza corpul de pe masa (apasa X) apoi examineaza computerul pentru a afla noi informatii despre locatia lui Bane.

Batman Arkham Origins - Locate the Tracker Placed on Bane

Locate the Tracker on Bane

Urmatoarea destinatie este Park Row. Zona este plina de inamici asa ca ar fi bine sa incepi sa elimini lunetistii apoi sa te ocupi de ceilalti. Dupa ce intri pe usa va trebui sa te tarasti prin gura de aerisire pentru a ajunge la canalizare. Aici te vei avea din nou nevoie de Glue Grenade pentru a-ti face o pulta cu care vei traversa tunelul. Arunca grenada adeziva in apa, apoi, folosind Batclaw te vei putea deplasa. Vezi mai mult in video-ul de mai jos.

Batman Arkham Origins - Locate the Tracker Placed on Bane


HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.