Mouse-ul Logitech G300 – Mica jucărie a pasionaţilor de MMO şi FPS

 Mouse-ul Logitech G300 – Mica jucărie a pasionaţilor de MMO şi FPS

Te-ai saturat sa lovesti bindurile gresite cand joci World of Warcraft? Logitech’s G300 9-button ambidextrous gaming mouse te-ar putea ajuta sa-l ucizi pe Deathwing.

G300 vine cu un software cu care va puteti marca combourile voastre pentru fiecare cele noua butoane, asa incat sa va concentrati pe scor, nu pe tastatura dumneavoastra care brusc pare un pian in mijlocul unui concert de gen. Detine de-altfel o memorie pentru a putea retine setupurile voastre pana la 3 jocuri diferite sau chiar 3 jucatori diferiti. Pentru o mai usoara identificare a profilelor, mouse-ul detine un sistem LED in 3 culori. Fiecare culoare poate fi atribuita unui profil, astfel incat veti putea recunoaste modul in care este setat mouse-ul din „exterior”. Deci puteti conecta mouse-ul prin intrarea USB a PC-ului si setarile prestabilite vor rula imediat.

LED System

Cu o rapiditate de o milisecunda si 2500 DPI optical sensor, acest mouse cu fir poate obtine o miscare rapida sau lenta pe orice fel de suprafata. Asa ca poti obtine miscarea pe care o vrei la cea mai mica miscare de mana.

G300 Setup

Butonul DPI Shift va permite sa micsorati sau sa mariti sensibilitatea mouse-ului foarte rapit atunci cand doriti sa dati un head-shot perfect. Forma mouse-ului, „sculptata” pentru ambele maini ar trebui sa faca jocurile detimp MMO si FPS mult mai confortabile.

Aceasta minunatie de mouse va fi disponibil pe pietele din America de Nord si Europa in luna septembrie. Pretul va fi de 40 de dolari pe bucata.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.