Opera 11 un nou browser varianta imbunatatita

 Opera 11 un nou browser varianta imbunatatita

Noul browser vine cu imbunatatiri substantiale la nivelul interfetei grafice. Utilizatorii au acum posibilitatea sa Compania norvegiana Opera Software a lansat noului browser Opera 11,varianta imbunatatita valabila atat pentru utilizatorii sistemelor de operare Windows, cat si pentru ac si Linux. Noul browser vine cu imbunatatiri substantiale la nivelul interfetei grafice.

Utilizatorii au acum posibilitatea sa combine mai multe tab-uri intr-unul singur, pe baza unui subiect anume sau a altor criterii, fapt ce usureaza navigarea pe Internet, mai ales cand este necesara deschiderea simultana a mai multor pagini cu subiecte sau continut diferit.Trebuie amintite si niste lucruri mai importante, cum ar fi extensiile, momentan nu foarte multe la numar, dar din cele mai interesante si folositoare. Intre cele aproximativ 215 disponibile gasim AdSweep (care blocheaza reclamele), Turn off the lights (care innegreste pagina cand sunt urmarite filmele integrate), FastestTube (care salveaza filmele de pe YouTube) si lista poate continua…

O alta facilitate interesanta si folositoare este posibilitatea de a grupa tab-urile dupa bunul plac, prin simpla adaugare unuia peste altul. Putem crea un tab special pentru e-mail, ca si cum am avea un Outlook integrat in browser.Daca Opera 11 este adevar sau provocare,ramane sa aflati singuri.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.