Libia blocheaza accesul la Facebook, Al Jazeera si altii

 Libia blocheaza accesul la Facebook, Al Jazeera si altii

Accesul la site-ul Facebook social networking a fost taiat în capitala libiana vineri si accesul la Internet a fost intermitent, pe fondul protestelor mortale anti-regim, utilizatorii de computere au raportat . Seara devreme era imposibil sa acceseze site-ul Facebook, si conexiunile  la alte site-uri au fost fie foarte lent sau deloc posibile , au spus ei. Starea conexiunilor la Internet în restul tarii nu a fost cunoscuta.

BBC a confirmat stirea, dar detaliile sunt înca limitate:

Guvernul Col Muammar Gaddafi în Libia a luat o serie de masuri, inclusiv blocarea site-urile internet si închiderea de energie electrica pentru a încerca sa calmeze nelinistea .

Al jazera a mentionat deasemenea despre facebook, dar a spus ca grupurile opozitiei au fost blocate. In acelasi timp au sesizat ca site-ul Aljazeera avea o eroare cand era accesat din Libya.

In continut, apare ca facebook si alte siteuri de genu sunt blocate in cel putin cateva parti ale tarii. O cautare rapida in emisiunea Herdict arata ca unii utilizatori au raportat ca facebook, hotmail si youtube sunt inaccesibile pentru ei, in timp ce altii reporteaza ca inca au acces.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.