Libia blocheaza accesul la Facebook, Al Jazeera si altii

HED
27 februarie 2011

Accesul la site-ul Facebook social networking a fost taiat în capitala libiana vineri si accesul la Internet a fost intermitent, pe fondul protestelor mortale anti-regim, utilizatorii de computere au raportat . Seara devreme era imposibil sa acceseze site-ul Facebook, si conexiunile  la alte site-uri au fost fie foarte lent sau deloc posibile , au spus ei. Starea conexiunilor la Internet în restul tarii nu a fost cunoscuta.

BBC a confirmat stirea, dar detaliile sunt înca limitate:

Guvernul Col Muammar Gaddafi în Libia a luat o serie de masuri, inclusiv blocarea site-urile internet si închiderea de energie electrica pentru a încerca sa calmeze nelinistea .

Al jazera a mentionat deasemenea despre facebook, dar a spus ca grupurile opozitiei au fost blocate. In acelasi timp au sesizat ca site-ul Aljazeera avea o eroare cand era accesat din Libya.

In continut, apare ca facebook si alte siteuri de genu sunt blocate in cel putin cateva parti ale tarii. O cautare rapida in emisiunea Herdict arata ca unii utilizatori au raportat ca facebook, hotmail si youtube sunt inaccesibile pentru ei, in timp ce altii reporteaza ca inca au acces.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>