Microsoft ofera „alt” sistem de operare: Windows Embedded Compact 7

 Microsoft ofera „alt” sistem de operare: Windows Embedded Compact 7

Microsoft a anuntat disponibilitatea sistemului de operare pe 1 martie din versiunea finala a Windows Embedded Compact 7, cu nume de cod „Chelan.”
Cel mai nou sistem de operare Embedded Compact este proiectat pentru telefoanele (inclusiv Windows mobile), dispozitive medicale, produse industriale si sisteme de automatizare, precum si tablete.

In ultimele luni , un numar de Microsoft OEMs au fost testate noi tablete, care vor fi rula pe Compact 7. Oficialii Microsoft au încercat sa se faca distinctia intre tablete care ruleaza pe Windows 7 de la cele care ruleaza Compact 7 prin a spune celor care ruleaza Windows Embedded Compact OS menirea lor este sa fie dispozitive de consum, mai degraba decât dispozitivele de consum si de creatie. Prima OS de la Microsoft pentru tablete este considerat de multi a fi Windows 8, care se pare pe cale de a fi lansat la fabricatie în 2012.

Produsul Windows Embedded Compact 7 – Evolutia Windows Embedded CE – Include mai multe caracteristici noi. Printre acestea:
* Nou dezvoltatoare si instrumente de design
* Noua tehnologie pentru crearea de interfete pentru utilizator
* Nou SMP (multiprocesare simetrica), suport pentru x86 si ARM, MIPS
* Nou multimedia player, cu personalizabile UI
* Noua versiune de Internet Explorer (care se bazeaza pe IE 7, cu unele „actualizari de performanta” de la IE 8)
* Flash 10.1 de sprijin (care necesita o licenta de catre Adobe producatorii de echipament original care doresc sa includa aceasta caracteristica)
*Silverlight sprijin pentru Embedded
* Conectivitate îmbunatatita pentru PC-uri, servere (NDIS 6.1 support)

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.