Ordinea filmelor Lord of The Rings

 Ordinea filmelor Lord of The Rings

Seria de filme Lord of the Rings „Stăpânul Inelelor” a zguduit industria cinematografică la începutul anilor 2000, încasând aproape 3 miliarde de dolari la box office și câștigând un total de 17 premii Oscar – un record pe care trilogia îl deține și astăzi! De asemenea, un deceniu mai târziu, a pătruns pe ecrane si trilogia Hobbit, o serie prequel care poate nu a fost la fel de grozavă ca predecesorul său, dar este totuși uimitoare.

Mai jos vom vedea care sunt toate filmele Lord of the Rings și cum putem viziona această serie Lord of The Rings în ordine cronologică. Deși toată seria The Hobbit are loc înainte de evenimentele din Lord of The Rings, ar trebui să începi totuși cu The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring pentru o introducere mult mai bună in acest univers.

Ordinea filmelor Lord of the Rings

1. The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring [2001]
2. The Hobbit: An Unexpected Journey [2012]
3. The Hobbit: The Desolation of Smaug [2013]
4. The Hobbit: The Battle of the Five Armies [2014]
5. The Lord of the Rings: The Two Towers [2002]
6. The Lord of the Rings: Return of the King [2003]

De asemenea, poți urmări și seria The Lord of the Rings: The Rings of Power disponibilă pe Amazon Prime, în care povestea sa are loc cu mii de ani înainte de evenimentele din trilogia Hobbit. Hobbiții, una dintre principalele rase ale Pământului de Mijloc, așa cum se vede în cărți și filme, nu există în această serie, iar unele personaje care sunt menționate sau apar doar în secvențe flashback din filme primesc apariții concrete în serie.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.