Povestea jocului Assassin’s Creed: Brotherhood

 Povestea jocului Assassin’s Creed: Brotherhood

Povestea din jocul assassin’s creed brotherhood il prezinta pe Desmond Miles, care a incercat sa retraiasca una dintre ultimele amintiri ale stramosului sau, Ezio Auditore, utilizand Animus 2.0, sperand ca aceasta va dezvalui locatia Marului Edenului, care ii permitea sa previna dezastrul prezis. Cu toate acestea, in loc sa intre in memoria setata in 1506, el a fost fortat sa intre intr-alta, acum luand parte la una din bataliile din Viana. In timp ce Ezio privea castelul din Viana asediat, acesta si-a amintit evenimentele similare petrecute in timpul asediului orasului Monteriggioni, fortandu-l pe Desmond sa acceseze o alta memorie mai veche, petrecuta in timpul anului 1499.

Odata ce Ezio a parasit incaperea secreta de sub Capela Sixtina dupa ce a ascultat mesajul Minervei, el a descoperit ca Rodrigo Borgia a plecat. Observand de asemenea, ca sceptrul a fost lasat in urma, el a incercat sa-l extraga din locul in care era infipt in podea, dar pana la urma acesta a coborat sub podea, unde a fost izolat.

Apoi, Mario Auditore l-a chemat spre iesire, urmand ca el si Ezio sa gaseasca o cale de a parasi Vaticanul. Ezio, fiind in imposibilitatea de a decide daca sa arunce sau nu Marul Edenului in raul Tibru, l-a inmanat lui Mario pentru a-l pastrarea in siguranta. Dupa aceasta cei doi s-au pornit calare spre Monteriggioni.

Assassin’s-Creed-Brotherhood
Dupa toate acestea, Ezio a aflat ca amenintarea templierilor s-a mai diminuat, dupa ce Cesare Borgia, fiul lui Rodrigo Borgia, au asediat orasul Monteriggioni. Armata lui Cesare, care cuprindea soldati, turnuri si tunuri, a atacat cu toata forta, distrugand o mare parte a orasului si vila Auditore. Atacul s-a incheiat cu imaginea orasului Monteriggioni in ruine, Ezio ranit grav de soldati si Mario ucis de insusi Cesare. Desi Ezio a incercat sa-l urmareasca calare pe ucigasul unchiului sau, acesta a renuntat la urmarire in drum spre Roma din cauza ranilor sale.

In acel moment, Desmond s-a trezit din Animus, ajungand la vila Auditore in modernul Monteriggioni, ultima ascunzatoare a asasinilor din Italia. Lucy Stillman a spus ca trebuie sa recupereze Marul Edenului a lui Ezio, banuind ca Minerva i-a facut ceva atunci cand ea l-a atins in incaperea de sub Capela Sixtina.

Acum Desmond, Lucy, Shaun si Rebecca, cauta Sanctuarul subteran. Dupa ce descopera ca usa pe care trebuiau sa intre era incuiata, Desmond si Lucy au plecat sa caute un alt mod de a intra. Dupa ce au trecut prin pasajul secret pe Ezio pe care si cetatenii l-au folosit pentru a fugi dupa atacul lui Borgia, au reusit in cele din urma sa le deschida drumul si lui Shaun si Rebecca.

In interiorul Sanctuarului, Desmond l-a vazut pe Ezio batran chiar daca amintirea i s-a oprit cand Ezio era ranit mortal, deducand ca el trebuie sa fi revenit la vila multi ani dupa atac, scopul fiind necunoscut. El a gasit, de asemenea, un simbol pe care Ezio l-a insemnat pe perete si, folosind Eagle Vision, a vazut dedesubt o serie de numere ascunse.

Patru dintre ele, au fost introduse in Animus 2.0, apoi Desmond a revenit in amintirile lui Ezio. Lucy crede ca imbunatatirea sincronizarii lui Desmond cu Ezio, i-ar permite sa acceseze amintirea care ii va dezvalui locatia Marului.

Assassin’s-Creed-Brotherhood1
Ezio si-a recapatat cunostinta intr-o casa mica din Roma, unde o femeie incerca sa-i spuna ca un om l-a adus acolo si care l-a imbracat cu armura si haine noi. Dupa ce a parasit casa si, si-a procurat medicamente de la un medic, Ezio a plecat sa se intalneasca cu Niccolò Machiavelli.
Dupa ce a plecat pe Insula Tibrului din centrul orasului, Ezio va incerca sa scape orasul de influenta lui Cesare si a generalilor sai. Pentru a face acest lucru, Ezio a restabilit relatiile dintre breasla asasinilor si alte bresle din oras, adica a curtezanelor (conduse de Madonna Solari si mai tarziu de Claudia Auditore), a hotilor (condusa de La Volpe) si a mercenarilor (condusa de Bartolomeo d’Alviano). Apoi, Ezio a inceput sa recruteze noi ucenici reconstruind Fratia, formata din acei cetateni care erau in dificultate si care doreau sa elibereze orasul si asasini tineri incepatori, cum ar fi Francesco Vecellio. Dupa ce recrutii si-au finalizat antrenamentele, Ezio a format echipe, apoi i-a trimis in misiuni in intreaga Europa.

Intre timp Ezio, a inceput sa reduca influenta lui Cesare Borgia in Roma distrugand mai multe turnuri si ucigand capeteniile lor. El a sabotat, de asemenea, fortele lui Cesare, afactandu-le arsenalul, finantarea militara, precum si sprijinul lor din partea fortelor franceze. Pentru a face acest lucru, el a distrus masinile de razboi ale lui Leonardo da Vinci si asasinat doi dintre generalii principali a lui Cesare, pe bancher, pe Juan Borgia si pe generalul francez, Octavian de Valois.

Ulterior, el a fost informat ca actorul Pietro Rossi care era apropiat Lucreziei Borgia, poseda o cheie de la Castelul Sant’Angelo. Stiind ca ar avea nevoie de ea pentru a-l asasina pe Cesare si pe Rodrigo, Ezio l-a urmarit pe Micheletto Corella, asasinul personal a lui Cesare, care a fost trimis sa-l omoare pe Pietro. Dupa ce Ezio l-a salvat pe Pietro, atat de la injunghierea cu o sulita, apoi de la otravire, Pietro i-a inmanat acestuia cheia castelului.Assassin’s-Creed-Brotherhood2
Dupa indeplinirea acestor sarcini, Ezio a inaugurat-o pe Claudia in Ordinul Asasinilor si a fost ales de catre Machiavelli sa fie mentorul asasinilor italieni.

Dupa putin timp, Ezio s-a infiltrat in castel, unde a asistat la uciderea lui Rodrigo de catre fiul sau, Cesare. Apoi, Cesare a fortat-o pe Lucrezia sa dezvaluie locatia Marului Edenului, plecand in graba pentru a-l recupera din Basilica di San Pietro. Chiar daca Cesare a incercat sa puna mana pe Marul Edenului, Ezio a ajuns inaintea lui, si l-a folosit pentru a-i omori armata lui Cesare.
Intr-o ultima batalie, Ezio si colegii asasini s-au luptat la portile Romei cu Cesare si oamenii din armata care au reusit sa supravietuiasca. Cesare a fost arestat de catre Fabio Orsini din ordinul noului Papa, dar nu inainte de a afirma ca el nu va sta in lanturi pentru mult timp si ca niciodata nu va fi ucis de catre un om.

Putin mai tarziu, Ezio, tulburat de afirmatiile lui Cesare, a discutat cu Leonardo, care a sugerat folosirea Marului pentru a afla daca ceea ce a spus a fost adevarat. Ezio a fost ezitant, dar a decis sa-l asculte si a descoperit ca Cesare se va elibera el insusi din inchisoare. Apoi, Ezio a declarat ca el va trebuie sa plece dupa un anumit timp, raspunzandu-i ingrijorarilor lui Leonardo pentru breasla asasinilor prin cuvintele: “Am construit aceasta Fratie care va ajunge la final cu sau fara mine”.

In 1507, Ezio l-a urmarit pe Cesare in timpul asediului orasului Viana din Spania. Ezio s-a infiltrat prin infanterie, si in cele din urma a reusit sa-l incolteasca pe Cesare. Acolo, dupa o batalie ca intre titani, Ezio a reusit sa-i distruga armura lui Cesare si in cele din urma sa-l invinga. Desi Cesare a insistat ca el nu va muri de mainile unui om, Ezio l-a lasat in “mainile sortii” aruncandu-l de pe un zid. Ulterior, Ezio a dus Marul Edenului in incaperea secreta de sub biserica Santa Maria Aracoeli, localizata in Templul lui Juno.

assassins-creed-brotherhood
Dupa aceasta, Desmond a iesit din Animus dupa ce a retrait aceasta memorie, ascultandu-si colegii care cautau o modalitate de a intra in seif. Chiar dupa ce Rebecca a mentionat ca trebuie sa rosteasca o parola pentru a intra, o pana de curent a avut loc, care i-a impiedicat sa foloseasca Animus pentru a afla daca acest lucru este adevarat. Cu toate acestea, Desmond si-a dat seama ca simbolul vazut pe usa din seif a fost cel desenat pe perete vilei. Shaun a descoperit ca secventa de numere ascunse in spatele simbolului mentionat se refera la numele a saptezeci si doi de Zei, hotarand ca parola sa fie 72.

Dupa aceasta, cei patru au intrat in Coloseumul din Roma, si Desmond s-a separat de ceilalti pentru a gasi o cale de a intra in incaperea secreta. Dupa ce a calatorit prin pasajul subteran, el a intalnit o alta dintre cei care au venit inainte, numele ei fiind Juno, care i-a vorbit despre decaderea omenirii.

Ajungand in interiorul bisericii Santa Maria Aracoeli, Desmond a descuiat usa si la scurt timp dupa aceea a vizionat o memorie de-a lui Ezio care fugea prin biserica. El l-a urmat si a activat un sistem de bare si manete, provocand iesirea unui piedestal mic din podea. Plasand mana pe el, Desmond a activat podeaua care a coborat impreuna cu cei patru pana la usa camerei secrete.

Desmond a rostit parola si a deschis usa descoperind o mare camera goala cu o platforma inalta in mijloc, pe care era pozitionat Marul. Desmond a activat o scara sarind peste o serie de piloni, in timp ce ecoul vocii lui Juno vorbea criptic prin pestera despre oameni, Piesele Edenului si un “al saselea simt”.
Odata ce au ajuns pe platforma, Desmond a atins Marul si dupa aceea au aparut o serie de simboluri holografice. Atunci cand Desmond a luat Marul, timpul a parut ca s-a oprit si el a devenit controlat de Juno. Desi a luptat sa nu fie controlat, ea l-a fortat sa o injunghie pe Lucy cu sabia ascunsa, apoi cei doi au cazut la pamant inconstienti, sangele incepand sa curga pe langa Lucy.

Assassin’s-Creed-Brotherhood3
Mai tarziu, William Miles si un alt barbat necunoscut au putut fi auziti vorbind, spunand ca Desmond este in stare de soc. William a ordonat ca Desmond sa fie pus inapoi in Animus, in ciuda protestelor celorlalti cu privire la modul grav in care Animus l-a afectat deja pe Desmond. Apoi Desmond a intrat in coma, dar William a sustinut ca acesta va supravietui.

Cerinte de sistem

Minimum:

 • Operating System: Microsoft Windows 7, XP or Vista (32/64 bits)
 • Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or AMD Athlon X2 equivalent
 • Memory: 1.5 GB RAM
 • Graphics (Video Memory): Nvidia GeForce 7800 GT or ATI Radeon 3870 HD
 • Hard Drive Space: 10 GB
 • DirectX: 9.0c or 11.0
 • Sound: Microsoft DirectX compatible sound card.
 • Keyboard
 • Mouse
 • Broadband Internet Connection
 • Recommended:

 • Operating System: Microsoft Windows 7®
 • Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
 • Memory: 2.0 GB Ram
 • Hard Disk: 12 GB
 • Video Memory: 512MB Nvidia 9600 GT or ATI Radeon 4870 or better
 • High Speed Broadband Internet Connection
 • HED

  hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.